• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anadolu buluşmaları sürüyor
07 Eylül 2014 Pazar 13:00

Anadolu buluşmaları sürüyor

Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi’nde düzenlenen 5’inci Anadolu’ya Şükran Buluşmaları Festivali sürüyor.

Sanatçıların Anadolu’daki mekanı Sonsuz Şükran Köyü'nün kurulu bulunduğu Çavuş Mahallesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen festival çok sayıda sanatçıyı da bir araya getirip buluşturuyor. Festivalin 4'üncü gününde yönetmen Murat Şeker’in, "Çakallarla Dans 2" adlı sinema filmi gösterime girdi. Filmin izlenmesinin ardından yönetmen Şeker'le gerçekleştirilen söyleşiden sonra İstanbul ve Ankara'dan gelerek festivale destek veren televizyoncu ve gazetecilere çeşitli hediyeler verildi.
Festivalin konser bölümlerinde ise, 'Ah Canım Vah Canım' albümüyle ünlenen Ahmet Akkaya ile yurtdışında opera ikizleri olarak tanınan Didem ve Sinem Balık kardeşler sahneye çıktı. İkiz kardeşler, mahalle sakinlerine verdikleri konserle unutulmaz bir gece yaşattı. Opera ikizlerinin, seslendirdikleri tangolara ise sanatçılar sahne önünde yaptıkları danslarıyla eşlik etti.
Gecenin finalinde sahneye çıkan Mansur Ark konser verdi. Ark, hareketli ve sevilen şarkılarıyla alanı dolduran kalabalığı coşku dolu anlar yaşattı. Ark’ın seslendirdiği son şarkılarda sahneye çıkan sanatçılar, hep birlikte düet yaparak sanatçıya eşlik etti.
5 gün süreli festival 7 Eylül Pazar günü final etkinliklerinin ardından son bulacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA