• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ameliyatsız Estetik Uygulamalar Hayatı Kolaylaştırıyor
13 Haziran 2019 Perşembe 19:10

Ameliyatsız Estetik Uygulamalar Hayatı Kolaylaştırıyor

Ameliyatsız Estetik Uygulamalar Hayatı Kolaylaştırıyor

 

 

Burun estetiği ya da burun ameliyatları burnun estetik yapısını değiştirmek için yapılan birtakım operasyonlardır. Ancak her ameliyatta olduğu gibi risk faktörü barındırdığı da bilinen gerçekler arasındadır. Ameliyatın barındırdığı risk faktörü, taşıdığı iyileşme süreci burun estetiği noktasında kararsızlıkları ön plana çıkarmaktadır.

 

 Yıllardan beri leke tedavisi için farklı yöntemler uygulanmaktadır. Bu yöntemlerden birisi ameliyattır. Deri üzerindeki lekelerden arınmak için ameliyatı tercih etmek oldukça riskli bir süreçtir. Bazı durumlarda ise hastalar leke tedavisi noktasında ilaç kullanmayı tercih eder. Uzun süreçte yan etkileri içeren ilaçlarla leke tedavisi görmek hastaların stresli bir tedavi süreci geçirmesine sebep olmaktadır.

 

 Ameliyatsız tedavi yöntemleriyle burun estetiği yaptırmak ya da leke tedavisi görmek mümkün mü?

 

 Burun Dolgusu Tedavisi

 

 Burun yapısında şekil bozukluğu varsa ve burun yapısı müsaitse burun dolgusu yapılmaktadır. Bu aşamada enjeksiyon kullanarak burun içine hyalüronik asit verilmektedir. Böylece burundaki şekil bozuklukları ameliyatsız olarak hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmaktadır.

 

 Burun dolgusu çok ciddi estetik problemler için uygulanamaz. Ancak ince burun yapılarında ufak tefek problemler için uygulanmaktadır.

 

 Ameliyatsız burun dolgusu istanbul ve çevresinde profesyonel doktorlar tarafından titizlikle uygulanmaktadır. Uygulama sırasında kişinin yüz yapısına uygun burun tasarımı oluşturulup uygulanır. İşlem burun ucu için gerçekleştirilmektedir. İşlemin uygulanma süresi yalnızca 10 dakikadır. Ancak dolgu kalıcı değildir. Çünkü enjekte edilen hyalüronik asit zamanla erimekte ve yok olmaktadır. Kişinin burun yapısı tekrar aynı haline dönmektedir. Bu işlemin kalıcılığı 6 ay ile 12 ay arasında değişmektedir.

 

 Thulium Lazer ve Leke Tedavisi

 

 Yaşın ilerlemesiyle birlikte yüzde farklı bölgelerde ciddi lekelenmeler oluşmaktadır. Yalnızca yaşlılık değil, güneş yanığı gibi lekeler de uzun süreçte ciltteki kalıcılığını korumaktadır. Hatta ciddi kalıcı olan lekeler için ameliyat gerekmektedir. Operasyonu önlemek adına akıllı lazer olarak da adlandırılan thulium lazer uygulaması gerçekleştirilmektedir. Peki thulium lazer nedir?

 

 Lekelerin kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlayan lazer çeşidine thulium lazer adı verilir. Lekenin yok olma süresi derinliğine göre farklılaşmaktadır. İşlem genellikle tek seansta çözülmektedir. Kalıcılığı yüksek olan leke tedavisi yöntemi olması sebebiyle dünyada konuşulmaktadır. Bu sebeple thulium lazer fiyatları en fazla üzerinde durulan konulardan biri olmaktadır.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA