• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altınekinliler Derneği Köprübaşında toplandı
01 Kasım 2010 Pazartesi 15:14

Altınekinliler Derneği Köprübaşı'nda toplandı

Altınekinliler Derneği toplantısı Köprübaşı misafirhanesinde yapıldı
Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan toplantısı bu kez Köprübaşı misafirhanesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Altınekin Kaymakamı Murat Şener, Altınekin Belediye Başkanı Ali Poçan, Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Tekelioğlu ile dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Dernek gerçekleştirdiği bu kaynaşma toplantısı ile Dernek faaliyetlerini ve sorunlarını masaya yatırdı. Toplantıda Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer üyelerin görüş ve önerileri sunularak yapılacak çalışmalarda izlenecek yol belirlenirken Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye Derneğin kuruluş amacı ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Tekelioğlu Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek toplantıdaki amaçlarının dernek, ilçe ve ilçenin Konya’daki konumuyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve Yüksek Öğretim Kurumları’nda eğitim gören öğrencilere verilecek burslar ile ilgili kararlar alınması olduğunu ifade etti. Tekelioğlu konuşmasında ayrıca; toplantıların sıklıkla yapılması, kaynaşma ve dayanışma ortamı açısından, yapılacak işlerin plan ve programı açısından, yönetim kurulu üyelerinin yapılacaklardan haberdar olması açısından faydalı olacağı kanaatiyle toplandıklarını vurguladı.

Toplantıda Derneğin çalışma programında, ileriye yönelik çalışmalar açısından verimli ve sağlıklı çalışma yapmak adına bilgi alış verişinde bulunmak için kararlar alınırken Altınekin ile ilgili ne gibi çalışmaların yapılması gerektiği konusunda sohbetlerde bulunuldu. Toplantıda, Altınekin’in sağlık ve eğitim ile ilgili sorunları da ele alınarak, bu alanda derneğin sunabileceği katkılar değerlendirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA