• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altınekinli öğrencinin kaymakamdan isteği
23 Nisan 2010 Cuma 13:47

Altınekinli öğrencinin kaymakamdan isteği

Altınekin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Altınekin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.Altınekin'de kutlamalar Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
    

Kaymakam Şener daha sonra makamında öğrencileri kabul etti. Şener, bir süre Makamını Ahmet Yılmaz İlköğretim 4. sınıf öğrencisi Mevlüt Teke'ye bıraktı.
    

Öğrenci Teke, yeni kaymakam olarak belediye başkanlık makamına oturan Cumhuriyet İlköğretim Okulundan Ece Topaloğlu'nu telefonla arayarak Altınekin'den Konya'ya otobüs seferlerinin artırılmasını ve Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulunun bahçesinin asfaltlanmasını istedi.
    

Altınekin Belediye Meydanında devam eden törenlere, Kaymakam Murat Şener, Garnizon Komutanı Özcan Aygün, Belediye Başkanı Ali Poçan, daire amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
    

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler, 23 Nisan ile ilgili şiirler okuyup konuşmalar yaptı. Okulları temsil eden öğrenciler, gösteriler sundu. En fazla alkışı, folklor gösterisi yapan ana sınıfı öğrencileri aldı.
    

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 2009/2010 Öğretim Yılı İlköğretim Okulları atletizm müsabakaları sonucunda dereceye girenlere ödülleri de verilen tören, resmi geçitle sona erdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA