• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altınekin Düğün Salonu açılıyor
04 Mayıs 2016 Çarşamba 16:50

Altınekin Düğün Salonu açılıyor

Karatay Belediyesi, Altınekin Belediyesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek Altınekin ilçe merkezine kazandırdığı 700 kişilik Düğün Salonunun açılışını gerçekleştiriyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Altınekin Belediyesi ve Karatay Belediyesi işbirliğinde Altınekin ilçesine kazandırılan ve yapımı tamamlanan 700 kişilik Düğün Salonu ile ilgili şunları söyledi: “Altınekin Belediyesi tarafından temin edilen 6500 m² alanda , 1600 m²'lik inşaat alanına yapılan tesis hem Altınekinlilerin hem de mahalle olarak bağlanan köylerin ihtiyacına cevap verecek bir sosyal tesis niteliği taşıyor. Tesis içerisinde 700 kişilik düğün salonu, idari odalar, servis odası ve ayrıca tesise ait otopark bulunmaktadır. Karatay Belediyesi olarak tesisin yapımından çevre düzenlemesine her detayı üstlendik. Karatay ilçe sınırları içerisinde de sosyal tesis yapımına önem veriyor ve hızlı bir şekilde sayılarını artırıyoruz.” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; belediyeler arası dayanışma ile sadece Karatay sınırları için değil tüm Konya için hizmet ettiklerini ve bu bağlamda Derbent ilçesine ise önümüzdeki günlerde Pazar Market Kazandırılacağını vurguladı. Başkan Hançerli, Konya’nın daha da güzelleşmesi için çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekleyerek Altınekin Düğün Salonu'nun  hayırlı olmasını dilerken 9 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00 da yapılacak açılış törenine tüm Konyalıları davet etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA