• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altın yüklü araca kaleşnikoflu saldırı
11 Eylül 2013 Çarşamba 17:34

Altın yüklü araca kaleşnikoflu saldırı

Antalya'da içerisinde 4 kilo altın bulunan altın toptancısına ait otomobile başka bir otomobilden kaleşnikofla açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Elmalı ilçesindeki kuyumculara  altın bırakanaltın toptancısına ait M.U. yönetimindeki otomobil, Korkuteli ilçesi Beğiş Köyü Öküzgözü mevkiinde plakası belirlenemeyen ve önünde ilerleyen bir otomobilin bagajındaki kişi tarafından kaleşnikoflu saldırıya uğradı. Bu sırada sürücü M.U da ruhsatlı tabancası ile saldırgana ateş etti. Saldırıda 4 kilo altının bulunduğu bildirilen otomobildeki sürücü M.U. ile T.U. hafif M.Ç. ise ağır yaralandı. Araçtaki O.K ise saldırıda yara almadı. Saldırıyı yapan ve plakası belirlenemeyen otomobil ise olay yerinden kaçtı.

Saldırıdan yara almadan kurtulan O.K. yoldan geçen arabaları durdurarak yardım istedi. Vatandaşlara ait otomobillere alınan yaralılar Antalya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan M.Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Olayın ardından Korkuteli-Elmalı Karayolu'nda 8 noktada barikat oluşturan jandarma ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA