• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altın Pusula Yönünü Selçuk İletişim’e Çevirdi
07 Haziran 2010 Pazartesi 10:23

Altın Pusula Yönünü Selçuk İletişim’e Çevirdi

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından bu yıl 9uncusu düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler

 Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, ‘Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’ tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘Altın Pusula Halkla İlişkiler Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan 5 üniversite arasına girmeyi başardı.

Halkla ilişkiler sektörünün Türkiye’deki en etkin ve önemli yarışması olan Altın Pusula Yarışması, bu yıl 31 Mayıs’ta İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde gerçekleştirildi. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nejat Özüpek danışmanlığındaki 2’inci sınıf öğrencileri Himmet Çetin, Lütfullah Beğen, Uğur Dağcı, Ali Ertuğrul ve Mustafa Şahin hazırladıkları''Toprak Anaya Can Veriyoruz'' başlıklı kampanyaları ile ödüle layık görüldü. Yarışmada Selçuk Üniversitesi ile birlikte Maltepe, Marmara, Ege ve Kadir Has Üniversiteleri de ödül aldı.

 

24 KATEGORİ’DE 195 PROJE YARIŞTI

 

24 kategoride toplam 195 projenin katıldığı yarışmanın Genç İletişimciler Kategorisi'nde aralarında Selçuk, Anadolu, Ege, Maltepe Kültür, Marmara, Bilgi, Kadir Has, Galatasaray, Marmara ve Bahçeşehir Üniversitelerinin de bulunduğu 16 üniversiteden toplam 48 kampanya projesi yarıştı. Projeler ‘Altın Pusula Seçici Kurulu’ tarafından, durum analizi, planlama, uygulama, yaratıcılık ve ölçüm olmak üzere 5 ana kriter üzerinden değerlendirildi.

 

“BAŞARILARIMIZIN DEVAMI GELECEK”

 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladıkları “Toprak Anaya Can Veriyoruz” adlı kampanyalarıyla sürdürülebilir tarıma dikkat çektiklerini belirten Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nejat Özüpek, “Genç iletişimciler kategorisinin bu seneki konusu ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluktu’. Biz de bu kapsamda uzmanlar ve akademisyenler tarafından yakın gelecekte Türkiye’nin karşı karşıya kalacağı bir tehlike olarak görünen ve tarım alanlarını tehdit eden kirliliğe karşı sürdürülebilir tarım konusunu ele aldık ve bir kurumun bu alanda yapabileceği sosyal sorumluluk çalışmalarını detaylı bir şekilde hazırladık. Hakla ilişkiler alanında bu denli önemli bir ödülü almak ben ve öğrencilerim adına büyük mutluluk. Bundan sonra da  bu alanda başarılarımız devam edeceğini düşünüyorum.” dedi..  

 ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN ÜNİVERSİTELER
 VE KAMPANYA PROJELERİ

 

Selçuk Üniversitesi: ''Toprak Anaya Can Veriyoruz''
Maltepe Üniversitesi : ''Yeşil Bir Adım'', 

Kadir Has Üniversitesi: ''Arka Sokaklarda Sanat Oluyor'',

Ege Üniversitesi: ''Tüm Dertlere İlaç: İyileştirilmiş Gelecek''

Marmara Üniversitesi: ''Yapı Kredi Asırlık Zanaatlarımız Kültür Miraslarımız Onları Unutmayınız'' 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA