• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altaydan önemli açıklamalar!
23 Mart 2009 Pazartesi 16:54

Altay'dan önemli açıklamalar!

AK Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay vatandaşlara önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Selçuklu Teşkilat Gençlik Kolları tarafından  Malazgirt Mahallesi’nde mahalle toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Selçuklu Belediye Başkanı Adayı Uğur İbrahim Altay, Gençlik Kolları Başkanı Halil Aytemir, Gençlik Kolları Mensupları, İl Genel ve Belediye Meclisi Adayları katıldı. 

 
“SELÇUKLU İÇİN ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Malazgirt Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, projeleri hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını tek tek dinleyen Altay, “Selçuklu halkının her sorununa çözüm üretmek durumundayız.  Sorunların çözümü  için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz halkımızla bir arada olmak istiyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmiyoruz” dedi.

“YAPAMAZSAK NEDEN YAPAMADIĞIMIZI ANLATACAĞIZ”

Mahallelerin sorunlarını tespit ettiklerini ifade eden Altay, “Mevcut durumu öğrenmek gerekiyor. Neler yapılmış neler yapılmamış. Buna göre belediye olarak yapılması gerekenleri yapacağız. yapamayacaksak da neden yapamadığımızı vatandaşlara anlatacağız” diye konuştu.

“KONTROL MEKANİZMASI OLUŞTURACAĞIZ”

Belediyeye yapılan her başvurunun değerlendirileceği sözünü veren Altay, “Belediyeye yaptığınız her başvuruyu mutlaka cevaplandıracağız. Belediyede bir kontrol mekanizması oluşturacağız. Biz halkımızla beraberiz. 29 Mart’tan sonra Selçuklu’ya neler yapabiliriz bunu ortaya koyacağız. Görev bize verilirse bu süre zarfında görevimizi en iyi nasıl yerine getirebiliriz bunun üzerinde duracağız. Desteklerinizle sandıktan başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Başka bir hesabımız yok, siyasi düşünmüyoruz. Üzerimizdeki sorumluğun bilincindeyiz. Durmak yok hizmete devam diyoruz” dedi.

ALTAY’DAN ESNAFLARA ZİYARET

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine de davam eden Altay, Zafer Esnafı, Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarını ve Cem Sultan Caddesi Esnafını Ziyaret etti.  Altay’a buradaki ziyaretlerinde AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, İL genel  Meclisi ve Belediye Meclis üyesi Adayları eşlik etti.

Esnafların sıkıntılarını dinleyen Altay, esnaflardan 29 Mart’ta Yerel Seçimler için destek istedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA