• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altay;Binalarımız güvenli
07 Mayıs 2011 Cumartesi 10:17

Altay;'Binalarımız güvenli'

Belediye Hizmet Binası ile ilgili yayınlar üzerine, Selçuklu Belediyesi açıklama yaptı.
Belediye Hizmet Binası ile ilgili yayınlar üzerine, Selçuklu Belediyesi açıklama yaptı. Açıklamada; yargıya intikal eden konularla ilgili açıklama yapılamayacağı ve sözkonusu davada Selçuklu Belediyesi’nin müşteki durumunda olduğu belirtildi ve belediye hizmet binasının Konyanın güvenli ve sağlam binalarından biri olduğu vurgulandı.
 
Yargıya intikal eden konularda davaya ilişkin açıklama yapılamaz. Ayrıca söz konusu davada belediyemiz müşteki durumundadır . İlgili sözleşmeli personelin sözleşmesi ise  31.12.2009 tarihinde sonlandırılarak belediyemizle ilişiği kesilmiştir.
 
Büyükşehir Belediyesince hazırlanmış olan yerleşime uygunluk haritalarında belediye binamız ve çevresi yerleşime uygun alanlardır. İlçemiz sınırlarında bulunan ve belediyemizin ruhsat verdiği binalar güvenlidir. Bu konuda halkımızın endişe etmesini gerektirecek bir durum yoktur.
 
Belediye hizmet binamız, Konya’nın güvenli ve sağlam binalarından biridir.  Zemin etütlerinde parsel bazında belediye binamız ve çevresinde problem yoktur ve yapılaşmaya uygundur.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA