• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altay öğretmenlerle buluştu
11 Haziran 2009 Perşembe 13:55

Altay öğretmenlerle buluştu

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay öğretmenlerle bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitim-Öğretim yılının sonunda Başkan Altay, Cumhuriyet Lisesi öğretmenleriyle buluşarak teşekkür etti.
 
Ülkelerin gelişmişliklerindeki en önemli göstergelerden birinin eğitim kalitesi ile eğitim oranı olduğuna dikkat çeken Uğur İbrahim Altay, “Gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında en büyük emek öğretmenlerimizindir. Bizler toplum olarak öğretmenlerimize büyük saygı duyarız. Yaşımız kaç olursa olsun ilkokul öğretmenimizi hatırlarız ve saygımızı sürdürürüz. Makamı ne olursa olsun her yönetici, siyasetçi, bilim adamı, işadamı ve dolayısıyla herkes bir öğretmen tarafından yetiştirilmiştir. Yılsonunda öğretmenlerimize teşekkür etmek için kendilerini ziyaret ediyoruz. Öğretmenlerimiz bir yıllık yoğun bir çalışma dönemini başarıyla tamamladılar. Önümüzdeki yıl içinde de belediye olarak eğitim-öğretim camiamız birlikte olacağız. Eğitimcilerimizle işbirliğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.
 
Cumhuriyet Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yıldırım ise, “Belediye Başkanımızın yılsonunda okulumuza gelerek teşekkür ziyareti yapması bizleri memnun etmiştir. Bu nazik davranışları nedeniyle teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Programda daha sonra Cumhuriyet Lisesi öğretmenleri belediye hizmetleri konusunda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile fikirlerini paylaştılar.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA