• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altay öğrencilere rehber oldu
23 Aralık 2010 Perşembe 12:38

Altay öğrencilere rehber oldu

Özel Büyükkoyuncu Liseleri Öğrenci Meclisi Selçuklu Belediye Başkanı'nı ziyaret etti..
Özel Büyükkoyuncu Liseleri okul meclisi başkanı ve üyeleri Selçuklu Belediye başkanı Uğur İbrahim ALTAY’ı makamında ziyaret etti.

Öğrencileri ve öğretmenleri kapıda karşılayan Uğur İbrahim Altay’a okul meclisi tarafından çiçek takdim edildi. Ziyaretin kendisini sevindirdiğini dile getiren Başkan ALTAY okul meclisi hakkında bilgi aldı.

Özel büyükkoyuncu Liselerinin Aralık 2010’da Tübitak Fizik Olimpiyatı başarısını yorumlayan Başkan, Özel Büyükkoyuncu Liselerinin başarılarını yakından takip ettiğini Selçuklu ilçesi ve Konya adına mutluluk duyduğunu söyledi.     

Öğrenci meclisinin Selçuklu Belediye Başkanı  ile görüşmesinde Tasarruf, okuma kültürü,yeşil çevre,spor, sağlık gibi önemli konular ele alındı.

Başkan Altay, öğrencilere birtakım konularda destekte bulunacağının sözünü verdi. Neşeli ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen görüşmede Başkan ALTAY’a genç yaşta bu mevkiye nasıl geldiği, hayatta başarılı olabilmek için öğrencilere neler yapması gerektiği hakkında görüşleri soruldu.

Başkanın bu konudaki açıklama ve yorumları tüm öğrencilerin ilgi, beğeni ve takdirini topladı.

Okul meclis başkanı Durmuş Ali Yaşar: “Sayın başkanımıza meclis olarak hazırladığımız soru ve gündemlerimizi ilettik. Başkanımızdan aldığımız cevaplar, olumlu ve yol gösterici oldu. Başkanımıza okul meclisimiz adına yakın ilgisi, öğrencilere değer veren yaklaşımından ötürü çok teşekkür ediyorum.” dedi. Belediye Başkanını okullarına davet eden öğrenciler merakla ve sabırsızlıkla başkanlarını ağırlamayı beklediklerini dile getirdiler.

Bu tür ziyaretlerin öğrencilere deneyim kazandıracağını ifade eden Koordinatör Rehber Öğretmen Nihat Murat Bartan: “Öğrencilerimizin bu havayı teneffüs etmelerini istedik. Gelecekte öğrencilerimiz arasından ülke yönetiminde görev alanların çıkmasını arzuluyoruz.” dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA