• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altay, “Hemşehrilerimizin desteği ile Selçuklu’ya hizmet ediyoruz”
01 Ekim 2015 Perşembe 12:51

Altay, “Hemşehrilerimizin desteği ile Selçuklu’ya hizmet ediyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi, Lastikçiler ve Çadırcılar Esnafını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Altay’a, Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe de eşlik etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor. Eski Sanayi, Lastikçiler ve Çadırcılar Sanayi esnaflarıyla görüşen Başkan Altay, gelen istek ve önerileri yerinde dinledi. Ziyarette Başkan Altay’a eşlik eden Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe de 1 Kasım seçimlerinin ülke için önemine dikkat çekti. Efe,”Ülkemizin istikrarlı büyümesini sürdürebilmesi ve gelecek hedeflerine ulaşması ancak Ak Parti’nin tek başına iktidara devam etmesi ile mümkün” dedi. 

Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay,“ Altyapı, temizlik ve yeşil alan gibi temel belediyecilik hizmetlerinin yanında ilçemizin farklı noktalarına birçok hizmet kazandırıyoruz. Mahalle konakları, spor salonları, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel etkinliklerle Selçuklu’da dolu dolu hizmetlere imza atıyoruz. Bu başarılarda ekip ruhu ve planlı işleyişin yanında hemşehrilerimizin güveni ve güçlü desteği var” dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe de, “Ziyaretlerde halkımızın ilgi ve teveccühü bizleri memnun ediyor. Selçuklu Belediyemiz belediyecilik hizmetleri ile takdir görüyor. İnsanımız hem belediyelerimize hem de Ak Parti’ye güveni tam. 1 Kasım Genel Seçimlerinde Konyalı hemşehrilerimizin güçlü desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA