• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altay esnafın sorunlarını dinliyor
18 Mart 2009 Çarşamba 16:59

Altay esnafın sorunlarını dinliyor

Ak Parti Selçuklu Belediye Başkanı Adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Harun Tüfekçi ve Ali Öztürk ile seçim gezilerine devam ediyor.

Ak Parti Selçuklu Belediye Başkanı Adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Harun Tüfekçi ve Ali Öztürk  ile seçim gezilerine devam ediyor.

Kavakçılar ve Mobilyacılar Sitesi ile Zafer ve Anadolu Sanayii Esnafını ziyaret eden AK Parti Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a,   AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emin Varol, Seyyid Mehmet Sümer, AK Parti Selçuklu Yönetim Kurulu Üyeleri, Kemal Kara,Mahmut Öztürk, Mehmet Serin, Mustafa Yağcılar, İl ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. 

İlk olarak Kavakçılar ve Mobilyacılar Sitesi’ni ziyaret eden Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi esnafların sıkıntılarını dinledi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde esnaflardan destek istedi.

Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ve  AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk daha sonra Zafer ve Anadolu Sanayisi esnafıyla bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret eden Altay ve Milletvekili Öztürk esnafların  sıkıntılarını dinledi. Selçuklu’nun büyük bir değişim ve dönüşüm geçireceğini ifade eden Altay esnaflara vizyon projeleri hakkında bilgi verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA