• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altay: “Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz”
10 Mart 2019 Pazar 17:10

Altay: “Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz”

Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerine yaptığı ziyaretlerde büyük coşkuyla karşılanan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, “Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz"dedi

Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerine yaptığı ziyaretlerde büyük coşkuyla karşılanan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, “Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sizler arkamızda durduğunuz sürece, çözemeyeceğimiz problem, halledemeyeceği mesele yoktur. Bunun için gece gündüz çalışmaya hazırız. Sizlerden isteğimiz, 31 Mart akşamında güçlü bir destek” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçelerinde halkla buluştu.

İlçe girişlerinde ilçe halkı tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Altay’a AK Parti Konya İl Başkanvekili Fahrettin Kulu ile MHP İl Başkanvekili Ahmet Kayaalp eşlik etti.

Günün ilk ziyaretini Ahırlı ilçesine yapan Başkan Altay, bedeli 23 milyon lira olan, içinde prestij caddeler, mahalle yolları, alt yapı ve şehir konaklarının olduğu bir çok yatırımı Ahırlı ilçesine kazandırdıklarını belirtti.

31 MART ÜLKEMİZİN BEKASINI BELİRLEYECEK

31 Mart seçimlerinin sadece bir yerel seçimden ibaret olmadığına dikkat çeken Başkan Altay, “Sayın cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek istiyoruz. Asfalt, yol, kaldırım, şehir konağı, bunlar nasıl olsa yapılır. Ama daha önemli bir şey var; Çocuklarımıza bırakacağımız güçlü bir Türkiye’ye ihtiyaç var. Cumhurbaşkanımız masaya oturduğunda elinin güçlü olması gerekiyor. Sizlerin duasıyla masaya oturuyor ve tüm dünyaya ‘dünya beşten büyüktür, artık bu zulüm yeter’ diye ifade ediyor. Bizler gücümüzü sizlerden alıyoruz. Allah'ın izniyle sizler arkamızda durduğunuz sürece, çözemeyeceğimiz problem, halledemeyeceği mesele yoktur. Bunun için gece gündüz çalışmaya biz hazırız. Sizlerden isteğimiz, 31 Mart’ta güçlü bir destek” diye konuştu.

Başkan Altay, sözlerinin sonunda Ahırlı halkının talebi üzerine ilçeye yakışır bir düğün salonu yapılacağının da sözünü verdi.

         AK Parti İl Başkanvekili Fahrettin Kulu da AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu kaydederek, “AK Parti ile belediyecilik Türkiye'de adeta sınıf atlamıştır. Türkiye'nin her bir köşesi adeta yeniden imal edilmiştir. 31 Mart seçimlerinde de sizlerin vereceğiniz yetkiyle inşallah bu hizmetler daha güçlü bir şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

         BAŞKAN ALTAY VE KULU YALIHÜYÜK HALKIYLA BULUŞTU

         Ahırlı ziyaretlerinin ardından, AK Parti İl Başkanvekili Fahrettin Kulu ile birlikte Yalıhüyük ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, son 5 yıl içerisinde Yalıhüyük ilçesini adeta şantiyeye çevirdiklerini vurgulayarak, “Toplam 18 milyon liralık yatırımla prestij caddesinden altyapı yatırımlarına, çocuk oyun gruplarından parklara kadar birçok proje hayata geçirildi. Bununla birlikte şehir konağımızın inşaatına başladık. Sizlere daha iyi hizmet sunmak için gayret ediyoruz. Bu seçim tüm dünyanın takip ettiği bir seçim. Bu meydanlardan hep birlikte söylüyoruz; Cumhur İttifakı’nın arkasında en güçlü bir şekilde birlikte hep beraber, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle dimdik ayakta durmaya devam ediyoruz.”

AK Parti İl Başkanvekili Fahrettin Kulu ise, “AK Parti ve MHP olarak, Cumhur İttifakı kurarak seçimlere bu şekilde girmekteyiz. İki saygıdeğer genel başkanımızın 15 Temmuz’dan sonra yaptığı birliktelik takdire şayandır” diye konuştu.

         AKKİSE’DE COŞKULU KARŞILAMA

         Yalıhüyük halkını ve esnafları da ziyaret ettikten sonra Ahırlı İlçesinin Akkise Mahallesine geçen Başkan Altay ve AK Parti İl Başkanvekili Kulu, burada da coşkulu bir şekilde karşılandı. Altay ve Kulu, Akkise’de esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek 31 Mart seçimlerinde destek istediler.

Ahırlı ve Yalıhüyük programlarına; Ahırlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahırlı Belediye Başkan Adayı İsa Akgül, Yalıhüyük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahırlı Belediye Başkan Adayı Hasan Koçer, Cumhur İttifakı Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, AK Parti Ahırlı İlçe Başkanı Süleyman Özalp, AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, MHP Yalıhüyük İlçe Başkanı Hasan Akyıldız ve MHP Ahırlı İlçe Başkanı Adem Bülbül de katıldı. Seydişehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Tutal da Akkise programına katıldı. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA