• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altay 14 bin kişiyle yüz yüze görüşecek
24 Nisan 2009 Cuma 11:02

Altay 14 bin kişiyle yüz yüze görüşecek

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sille Kültür Evinde yapılan programa merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerin mahalle muhtarları katıldı.
 
Yeni dönemde Selçuklu’da yapılacak olan hizmetleri planlarken muhtarlarla işbirliği içinde olacaklarına dikkat çeken Başkan Altay, “Selçuklu’da ihtiyaçları doğru tespit edersek yapılan çalışmalar daha yerinde olacaktır. Hemşerilerimizle birlikte ilçemizin öncelikli isteklerini tespit ederek acil olan hizmetlere öncelik vereceğiz” dedi.
 
Mahalle Muhtarlarıyla daha sık bir araya geleceklerinin altını çizen Altay, Selçuklu’da geniş katılımlı bir anket çalışması yapacaklarını ve 14 bin aile ile yüz yüze görüşülerek bölgenin önemli eksikliklerini ortaya çıkaracaklarını söyledi.
 
Mahalle Muhtarlarının mahallelerindeki sorunlarının dile getirildiği programda Başkan Altay ayrıca şunları söyledi: “Mahalle Muhtarlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni dönemde sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Bu dönemde Mahalle Muhtarları ile işbirliği içinde olacağız. Mahalle Muhtarlarımız kendi bölgelerinde hemşehrilerimiz tarafından seçilmiştir. Muhtarlarımız bu manada belediyemizin temsilcileridir. Mutat aralıklarla Muhtarlar Toplantısı düzenlemeyi ve mahallelerimizin eksikliklerini bu toplantılarda masaya yatırmayı planlıyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksiklik ve ihtiyaç planına göre hizmetlere yön vereceğiz. Tüm mahallelerimiz belediye hizmetlerinden eksiklikleriyle yararlanacaktır.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA