• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alparslan Düğün Salonunun temeli atıldı
28 Mart 2011 Pazartesi 15:34

Alparslan Düğün Salonu'nun temeli atıldı

Meram Belediyesi tarafından yaptırılacak Alparslan Düğün Salonu ve İş Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 2 bin metrekarelik alanda yapılacak tesisin 4 ayda tamamlanması hedefleniyor..

Alparslan Mahallesi’ndeki temel atma programına Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOSKİ Genel Müdürü İ.Selim Uzbaş, Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı Latif Selvi, meclis üyeleri, protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı.

2011’DE 30 AÇILIŞ VE TEMEL ATMA
Konya’da belediyeler tarafından güzel hizmetler yapıldığına dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Mahallelerimizin sorunlarına bir bir eğilmek suretiyle halkımıza en verimli ve hızlı bir şekilde hizmet üretmenin gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz haftalarda 22 adet muhtar ofisinin toplu açılışını gerçekleştirdik. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında Hasta Konuk Evi yapacağız. İhale süreci tamamlandıktan sonra kısa bir süre içinde temelini atacağız. Bu yıl içinde 30 civarında açılış ve temel atma programı yapacağız” diye konuştu.

Alparslan Mahallesi’ndeki Düğün Salonu ve Ticarethanelerin yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alanda inşa edileceğini kaydeden Başkan Kalaycı, “Bu tesis 4 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Alparslan, Ekmekkoçu, Küçük Aymanas ve Büyük Aymanas mahalleleri başta olmak üzere civardaki mahallelere hizmet verecek. Bu mahallelerimizde geçen yıl yaklaşık 55 bin metrekarelik asfaltlama yapıldı. İlçemizin farklı mahallelerinde yaptığımız 19 parkın açılışını da Ekmekkoçu Mahallemizde gerçekleştirmiştik. Bu yıl içinde de 17 adet yeni park yapacağız.” dedi. Kalaycı, 2011’de açılışı ve temel atması yapılacak tesisler hakkında bilgi verdi.

Yapılan duadan sonra protokol mensupları Alparslan Mahallesi Düğün Salonu ve İş Merkezi inşaatının temel atımı için hep birlikte butona bastılar.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA