• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Almanyadan Fransaya özel kuvvet teklifi
14 Kasım 2015 Cumartesi 10:41

Almanya'dan Fransa'ya özel kuvvet teklifi

Almanya İçişleri Bakanı De Maiziere, Fransız mevkidaşına, yardımcı olmak amacıyla Fransa'ya özel kuvvetler göndermeyi teklif etti.

Almanya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Thomas De Maiziere'nin, Fransa İçişleri Bakanı ile yakın temasta olduğu belirtildi. Thomas De Maiziere de yaptığı açıklamada, ''Tüm kalbimizle Fransız dostlarımız ve hayatını kaybedenlerin yakınlarının yanındayız. Fransız mevkidaşımla yakın temastayım ve kendisine Almanya özel kuvvetlerini göndermeyi önerdim'' ifadelerini kullandı.
"ÖZEL KUVVETLERİMİZ HAZIR"

Bu arada, Alman Dışişleri Bakanlığı, Paris'i sarsan saldırılar nedeniyle Fransa'ya seyahat etmeyi planlayanlara yönelik güvenlik uyarısında bulundu. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Paris'te ağır bir terör saldırısı gerçekleştiği belirtilerek, ülkede olağanüstü hal ilan edilmesi, sınırların da kapatılması nedeniyle kısıtlamalar yaşanabileceği kaydedildi. Açıklamada, bu ülkeye gitmeyi planlayanlardan yerel makamların talimatlarına uymaları istendi. Öte yandan, Alman güvenlik güçleri, Berlin'deki Fransa Büyükelçiliği önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis, elçilik çevresini araçlarla kapattı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA