• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Allah rızası için Sarıgüle oy
06 Mart 2014 Perşembe 07:32

Allah rızası için Sarıgül'e oy

Cemaatin abileri İstanbul'da CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül için adeta seferber oldu.

Cemaatin abileri İstanbul'da CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül için adeta seferber oldu. Bir dershanede öğretmen olduğu öğrenilen bir abi, 'ablalar' diye hitap ettiği bir kitleye Sarıgül'e oy vermeleri için adeta yalvarıyor. İşte abilerin ses kaydına yansıyan bir toplantıda Sarıgül'e oy isterken yaptıkları çirkin propaganda:

Hizmete zulüm ediliyor diyoruz. AK Parti'ye oy vermeyin diyorum. Bu benim kararım. Neden. Biz bu insanlara bir ders vermemiz gerekiyor ki akıllansın. Bir yıl sonra genel seçimler var. İstikrar bozulur. Bir buçuk yıl sonra istikrar ile alakası yok. Bir kısmı cuma namazı bile kılmayan Başbakan'ın etrafında 15 tane danışman var. 2 tanesinin sektirerek namaz kıldığı söyleniyor. Yarısı alkolik. Bu insanlar İslami bir anlayış zannediyorsanız ablalar yanılıyorsunuz.

30 MART'TA BİR UYARI LAZIM

CHP'ye mi vereceğiz, CHP meselesi değil bu. Zaten yerel seçimlerde parti oylanmıyor, şahıslar oylanıyor. CHP'ye çok vermek istemiyorsan git Büyük Birliğe ver. Saadet'e ver, MHP'ye ver, onlar da bu memleketin adamı, boşa at. Ama bu tepkinin gerçek olmasını istiyorsan bunlara verme. Ama ille de bunlardan şu mühürü bir alalım, bir 5 sene dinlendirelim kendilerine gelsinler diyorsan, seçilebilecek birine ver. Bunun adı Mustafa Sarıgül'dür, Beyazgül'dür ben bilmem.

KIYMETLİ ABLALAR

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül. Şişli'de başörtüsü yasak mı? Hizmet etmek yasak mı? Camiler kapalı mı? Yok yani yerel yöneticilerin genel ideolojik şeylerle alakası yok. Babamızın oğlu değil ama bu dönemde şu an en çok rahatsız olanlar biri de zaten Kadir Topbaş. Aday da olmak istemiyordu. Bunları ailelerimize anlatalım. Memleket meselesi, din iman meselesi. Bu seçimde bir uyarı gerekiyor kıymetli ablalar. Bu insanların ahiretini de düşünüyorsak, memleketin geleceğini de düşünüyorsak, bu seçimde bir durun demeliyiz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA