• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alkollü sürücü direğe çarptı
29 Aralık 2010 Çarşamba 10:45

Alkollü sürücü direğe çarptı

Konya'da emanet aldığı otomobille, tramvay yoluna girerek direğe çarpan alkollü sürücü ağır yaralandı.
Konya'da emanet aldığı otomobille, tramvay yoluna girerek direğe çarpan alkollü sürücü ağır yaralandı.
 
Kaza, saat 05.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Cumhuriyet tramvay durağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içkili bir restoranda eğlendikten sonra evine giden Yılmaz Ş. (32) idaresindeki 42 AVM 68 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
 
Yoldan çıkarak tramvay yoluna giren otomobil, tramvaya elektrik akımı veren direğe çarptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Yılmaz Ş., olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen polis, güvenlik şeridi çekerek önlem alırken, tramvay seferleri de bir süre yapılamadı.
 
 Başını aracın ön camına çarpması sonucu beyin travması geçiren sürücünün müşahede altına alındığı bildirildi. Yapılan alkol muayenesinde 206 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine el konulduğu belirtildi. Kaza yapan alkollü sürücünün otomobili, yakın bir arkadaşından emanet aldığı ve eğlenmek için restorana gittiği öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA