• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alkollü kişiyi dövdüler
10 Ocak 2010 Pazar 11:00

Alkollü kişiyi dövdüler

Konya'da arkadaşının otomobilinden indikten sonra taksiye binmek isteyen alkollü şahıs,
Konya'da arkadaşının otomobilinden indikten sonra taksiye binmek isteyen alkollü şahıs, sözlü tacizde bulunduğu ticari bir taksideki 3 kişi tarafından darp edilerek hastanelik oldu.
Olay, dün akşam saat 17.30'da merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşının kullandığı otomobilinden inerek bir taksiye binmek isteyen Mehmet Ç. (45), içinde 3 kişinin bulunduğu ticari taksinin durmaması sonucu sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine taksiden inen şahıslar, kaldırımda bekleyen Mehmet Ç.'yi darp etti. Alkollü şahsın kafasını kaldırıma vuran şahıslar, daha sonra taksiye binerek kaçtı. Başına aldığı darbe sonucu baygınlık geçiren şahsı gören
vatandaşlar, ambulansa ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Mehmet Ç., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgü şahitlerin ifadesinden yola çıkan polis, kaçan taksinin plakasını tespit etti. Polis, toplanan bilgiler doğrultusunda kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA