• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alkollü kadın darp edilip sokağa atıldı
22 Nisan 2012 Pazar 12:31

Alkollü kadın darp edilip sokağa atıldı

Konya'da erkek arkadaşı tarafından darp edildikten sonra sokağa bırakılan alkollü kadın, vatandaşlar tarafından kaldırımda ağlarken bulundu.
Konya'da erkek arkadaşı tarafından darp edildikten sonra sokağa bırakılan alkollü kadın, vatandaşlar tarafından kaldırımda ağlarken bulundu.
 
Polislerin uzun süre sakinleştirmeye çalıştığı alkollü kadın, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, saat 00.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Çekkinler Sokak'tan geçen vatandaşlar, kaldırımda oturup ağlayan bir kadını görünce polise haber verdi. İhbar üzerine belirtilen adrese gönderilen polis ekibi, sol gözünde şişlik olduğunu fark ettiği Betül K'nın darp edildiğini düşenerek olay yerine ambulans çağırdı.
 
Polisler, aşırı derecede alkollü olduğu anlaşılan ve sürekli ağlayan Betül K'yi sakinleştirmek için uzun süre uğraş verdi. Aldığı darbe sonucu sol gözü kısmen kapandığı tahmin edilen Betül K, polislerin sorularına güçlükle cevap verebildi. Çoğu kelimeleri anlaşılmayan Betül K'nin kendisini erkek arkadaşının darp ettiğini söylediği ileri sürüldü.
 
Ambulansın gelmesiyle sağlık görevlileri tarafından yerinden kaldırılmak istenen Betül K, görüntülendiğini görünce muhabirlere tepki gösterdi. Polis ve sağlık görevlileri tarafından ambulansa taşınan Betül K, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ambulanstan inerken sağlık görevlilerine bir süre zorluk çıkaran alkollü kadın, daha sonra tekerlekli sandalye ile acil servise alındı. Alkollü kadının tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildiği ve kimseden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA