• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aliminyum okuldan teşekkür
05 Ekim 2011 Çarşamba 14:57

Aliminyum okuldan teşekkür

Alüminyum İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenleri, Seydişehir Belediyesini ziyaret ederek başkan Abdülkadir Çat'a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti
Alüminyum İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenleri, Seydişehir Belediyesini ziyaret ederek başkan Abdülkadir Çat'a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
     Okul Müdürü İbrahim Çetinel ve beraberindekileri makamında kabul eden belediye başkanı Abdülkadir Çat, 2011 yılı için Tüpraş'tan 450 milyarlık asfalt malzemesi satın aldıklarını ve bunun bunun önemli bir kısmını eğitim kurumlarına kullandıklarını söyledi.
     1984'ten buyana ilçedeki eğitim öğretime kaynak aktarmaya çalıştığını belirten Çat, ''30 ay gibi kısa bir sürede gerek Meclis üyesi arkadaşlarım, gerekse personelim güzel hizmetler yapmak için çabalıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
     Başkan Çat, misafirlerine Seydişehir'e yapılan hizmetlerle ilgili ayrıntılı bilgi de verdi.
     Okulu Müdürü İbrahim Çetinel ise Seydişehir'deki en kötü bahçenin Alüminyum İlköğretim Okulu'nun olduğunu belirtti ve fiziki koşulların iyileştirilmesinde destek verdiği için belediye başkanı Abdülkadir Çat'a teşekkür etti.
     Öğretmenler ve öğrenciler ise Başkan Çat'a başarılı bir okul sözü verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA