• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ali Ulvi Kurucu Mahallesinde Kutlu Doğum
10 Mayıs 2013 Cuma 12:44

Ali Ulvi Kurucu Mahallesi'nde Kutlu Doğum

Peygamber Efendimizi (S.A.V.) anma etkinlikleri Kutlu Doğum Haftası'na sığmıyor. Bu kapsamda Meram ilçesi Ali Ulvi Kurucu Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe mahalle sakinleri ve öğrenciler yoğun...
Peygamber Efendimizi (S.A.V.) anma etkinlikleri Kutlu Doğum Haftası'na sığmıyor. Bu kapsamda Meram ilçesi Ali Ulvi Kurucu Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe mahalle sakinleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Ali Ulvi Kurucu Mahallesi Ali Yaman İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i anma programına Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, mahalle muhtarı İsa Sarı, okul idarecileri, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ilk konuşmayı yapan Ali Yaman İlköğretim Okulu Müdürü Erhan Güneş, "Bizim memleketimizde Peygamber sevgisi doruk noktadadır. İnsanlarımız, Peygamberimizi (S.A.V.) anasından, babasından ve hatta kendi nefsinden de çok sever" dedi.
Ali Ulvi Kurucu Mahalle Muhtarı İsa Sarı da, "Bu dönemde mahallemizdeki tüm camilerde güzel programlar yaptık. İlköğretim çağındaki çocuklarımızın büyük çoğunluğuna Kur'an-ı Kerim hediye ettik." diye konuştu.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin dolu dolu geçtiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ise, "Kutlu Doğum Haftası'nda belediyemizce düzenlenen programlara hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Ümit ediyorum ki yapılan tüm etkinlikler, Peygamber Efendimiz'i (S.A.V.) daha iyi anlama ve anlatma açısından hayırlara vesile olur. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum" dedi.
Öğretmenlerin ve öğrencilerin okudukları Naat-ı Şerifler ve ilahilerle katılımcılar duygu dolu dakikalar yaşadılar.
Programın sonunda mahalle muhtarı İsa Sarı, Başkan Kalaycı'ya günün anısına Kur'an-ı Kerim hediye etti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA