• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alexe jübile yok
22 Nisan 2014 Salı 10:39

Alex'e jübile yok

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, kulüpten sıkıntılı bir şekilde ayrılan Alex de Souza'nın jübilesi konusunda net konuştu. Yıldırım, cezaevinde olsa bile şampiyonluk kutlaması yapılmasını istedi.

Fenerbahçe'de dün akşam mini bir zirve gerçekleştirildi. Şike davasıyla ilgili yaptığı itiraz reddedilen ve yakında 26 ay daha cezaevine girecek olan sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, takımın taraftar temsilcileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Yaklaşık 50 taraftarın katıldığı buluşmada Fenerbahçe yöneticilerinden Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker de hazır bulundu. Samimi bir havada geçen toplantıda taraftarlarla başkan fikir alışverişinde bulunurken masaya yatırılan ilk konu, Saracoğlu'nun sık sık kötü tezahürat nedeniyle kapanmasıydı. Artık bunun önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen Aziz Yıldırım, taraftar temsilcilerinden daha dikkatli olmalarını rica ederek bulundukları tribünlerde küfür edilmesinin ve taşkınlığın engellenmesi gerektiğini ifade etti.

'Ne faydası olacak?'

Daha sonra ise buluşma bir nevi soru-cevap formatına girdi. Bazı taraftarlar, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan takımın eski efsanesi Alex de Souza'ya jübile yapılması gerektiğini söylerken başkan, 'Alex'in jübilesini yapmanın bize ne faydası olur? Neden yapalım ki bunu?' şeklinde karşılık verdi.

Bundan sonra ise konu Yıldırım'ın yeniden cezaevine girecek olmasına geldi. Sözü alan başkan, taraftarlara şunları söyledi: 'Benim durumum malum... Her an yeniden içeri girebilirim. Ancak ben hapiste olsam bile bu şampiyonluk kutlanacak. Hiçbir kutlamaya gölge düşmesini istemiyorum. Bu şampiyonluğu hak ettik, kutlaması da yapılacak. Sakın ben burada yokum diye planları iptal etmeyin. Bu operasyonda askerlerle olan ilişkilerimden dolayı beni hedef seçtiler. Ama ben hiçbir askeri ihaleye girmedim. Onlar beni defetmeye çalıştılar ama sizler bana her zaman sahip çıktınız. Hepinize teşekkür ediyorum.'

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA