• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alex Konyaspor maçında yok
16 Ekim 2010 Cumartesi 15:24

Alex Konyaspor maçında yok

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sol arka adalesinde kısmi yırtık
Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sol arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Kaptan Alex'in Konya deplasmanında forma giyemeyeceği öğrenildi.
 
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan ve dar alanda yapılan pas oyunlarıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Kaleciler daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.
 
ALEX SAKATLANDI
 
Tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza ile tedavi süreçleri devam eden Selçuk Şahin ve Berk Elitez'in yanı sıra sol dizinde ağrı olan Uğur Boral antrenmana katılmazken, sol arka alt adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Alex de Souza'nın tedavisine tesislerde başlandı. Bu arada Alex de Souza'nın Konyaspor'la deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.
 
EMRE VE LUGANO TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI
 
Milli takımdan dönen Emre Belözoğlu ve Uruguay Milli Takımı'ndan dönen ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Diego Lugano 2 günlük iznin ardından takımla birlikte çalışmaya başladı. Sağ diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edilen Mamadou Niang ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Aslan ile birlikte takımdan ayrı çalıştı.
 
SON ANTRENMAN BASINA KAPALI
 
Sarı-lacivertli takım 17 Ekim Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 11.00'de basına kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenmanın ardından Sarı-lacivertliler öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Konya'ya hareket edecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA