• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alex de Souza Türkiyeye dönüyor!
10 Nisan 2014 Perşembe 14:59

Alex de Souza Türkiye'ye dönüyor!

Fenerbahçe'de yabancı oyuncuların en yakınındaki isim Samet Güzel Alex De Souza hakkında açıklamalar yaptı.
Fenerbahçe'de yabancı futbolcuların eski tercümanı Samet Güzel Alex De Souza hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Alex'i bize anlatır mısın?
Alex hakkında konuşurken inanın bana kilitleniyorum. İnsanlar diyor ki beraber çalıştığın için devamlı övüyorsun diye düşünüyordur ama kişiliği ile karakteri ile sporculuğu ile benim gözümde övülecek bir insandır. O benim dostum, abim, kardeşim ve her şeyim diyebilirim.
Alex ne zaman geliyor?
Alex, Türkiye'ye gelecek. Alex burayı ikinci ülkesi olarak görüyor. İki çocuğu burada doğdu ve o çocuklar Türkler ve Türk dili biliyor. Eşi ve kendisi de biliyor. Aralık ayında Alex Türkiye'ye gelecekti ve planlarını yapmıştı ve ben organize etmiştim. Parmağı kırılmasına rağmen önce yöresel ligde şampiyon oldular daha sonra çok iyi gittikten sonra düşme potasına girdi ve takımını ligde tutarak büyük bir özveride bulundu. Çok yakın zamanda Türkiye'ye geleceğini söyleyebilirim.
Teknik Direktör Alex...
Alex'in özellikleri arasında yöneticilik, teknik direktörlük vasıfları bulunuyor. Benim özel konuşmalarımız sonrasında benim hissettiğim teknik direktör Alex ile karşılaşacağız.
Teknik direktör Alex, Hagi gibi teknik açıdan sorun yaşayabilir mi?
Hagi'yi tanımıyorum ama çok başarılı ve Galatasaray camiasına önemli hizmetler vermiştir. Ben Alex ile ilgili şunu söyleyebilirim Alex'in bilgisi çok üst düzey olan, duygusal zekası çok yüksek olduğu için oyuncu tarafını çok iyi anlayabilir ve çok iyi bir öğretmen edasında olacağını düşünüyorum. Hayatında planlamalar ile yaşadığından bu işi çok iyi başarabileceğini düşünüyorum.
Feyyaz Uçar ve Ziya Doğan'a teşekkür ederim
Malatya'da Feyyaz Uçar ve Ziya Doğan ile 6 ay çalışma fırsatı buldum. Kariyerimin başlangıcında bana çok emekleri geçtiği için teşekkür etmem gerekiyor.
Önder Özen bahsederdi Zico'nun evini bize anlatır mısın?
Aslında tasvir ederken şöyle söyleyebiliriz ''Brezilya Zico'nun evi''. Zico'nun kim olduğunu anlamak için sokakta birisine sormanız yeterli olacaktır. Pele efsanevi bir oyuncudur ama Zico denince Brezilya'da Pele'den bile daha fazla büyük bir sevgi vardır. Zico Rio da yaşıyor kendine özgü iki tane evi var biri yazlık diğeri kışlık ve ayrıca futbol okulu da bulunuyor. Ama aslı tasvir Brezilya Zico'nun evidir.
Maradona hayran kaldı...
Maradona, Zico'nun evine geliyor. Ve müzesini gezdikten sonra hayran kalıyor ve ayrıca üzülüyor. Bahsederken sen ne güzel her şeyini saklamışsın çocuklarına ve hayranlarına bunu gösterebiliyorsun ben ise hiçbir şey saklayamadım ve imrendim diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA