• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alaboyun: Emanet üstlendik
21 Ekim 2016 Cuma 15:47

Alaboyun: "Emanet üstlendik"

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alaboyun tanışma toplantısı düzenledi

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, yönetim olarak küçük yatırımcıların haklarını korumak gibi bir emanet üstlendiklerini söyledi.

Alaboyun, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasının ardından tanışma toplantısı düzenledi. 
Bera Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, 4 bin 600 çalışanı ile yurt içi ve yurt dışında, uluslararası faaliyetler gösteren bir holding olduklarını belirterek, "Geçen yıl itibari ile 400 milyon dolar ciro yaptık. Bu rakamın 100 milyon doları ihracattan oldu. Ekonominin Avrupa’da 2008'den beri durgunluğuna hepimiz şahidiz. Buna rağmen Kombassan güzel bir performans sergilemiş. Bugün ayakta kalmamızın, dinamik ve sağlıklı olarak yaşayabilmemizin ana nedeni de reel sektörde faaliyet gösteriyor olmamızdır” dedi.

alaboyun-2.jpg

“Küçük yatırımcıların haklarını korumak gibi bir emanet üstlendik”
Kaynaklarının borsadan daha çok, küçük yatırımcılar olduğunu kaydeden Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, “Küçük yatırımcıların haklarını korumak gibi yeni bir emanet üstlendik biz yönetim olarak. Aralıklı olarak büyük yatırımcıların Konya merkez de olduğunu düşünürsek, Konya’ya ait Türkiye’ye ait bir kuruluş olduğumuzdan elimizden geldiği kadar burada bizim yapacağımız çaba ve gayret küçük yatırımcıların yüzünü güldürdü. Belki onlar yatırmış oldukları paraların değerini bugün yükseltebilmek, bunun için de bir takım hukuki davalarımız devam ediyor, onları en yakından takip ediyoruz. İnşallah Kombassan olarak daha bir düzlüğe çıkartırsak önümüzde hızlı bir yatırım alanı duruyor” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin gelişmekte olan bir ülke olduğunu ve temel prensiplerinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak olduğunu kaydeden Başkan Alaboyun, “Bu çerçevede Türkiye’de yatırım yapılacak çok alan var. Bu birikimi biz oraya taşımaya çalışıyoruz yönetim olarak. Biz bu riski ve bu emaneti üstlendik” ifadelerini kullandı.

alaboyun-3.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA