• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürekten kaza geçiren yakınlarına ziyaret
14 Şubat 2013 Perşembe 17:19

Akyürek'ten kaza geçiren yakınlarına ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, trafik kazası geçiren kayınpederi ve kayınvalidesini hastanede ziyaret etti.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, trafik kazası geçiren kayınpederi ve kayınvalidesini hastanede ziyaret etti.
Beyşehir’e bağlı Huğlu beldesinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında kayınpederi ve kayınvalidesi yaralanan Başkan Akyürek, olayı duymasının ardından Beyşehir'e geldi. Beyşehir Devlet Hastanesi'nde kazada yaralanan kayınpederi ile kayınvalidesini ziyaret eden Akyürek, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Yakınlarının sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Akyürek, hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Yakınlarının genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Akyürek, "Hamdolsun bir kırık veya çarpmadan mütevellit çok ağır bir vaka değil gördüğümüz kadarıyla. Başhekimimiz bugün için 'taburcu edeceğiz' dedi; herhalde biraz sonra götürürüz. Sağolsun doktor arkadaşlarımız ve başhekimimiz gayet güzel ilgilenmişler, burada hizmet veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
Kazanın hemen sonrasında Beyşehir'e gelen Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan da, hastanede, kazada yaralanan anne ve babasının sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi verdi. Şan, "Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Annem, şu anda müşahede altında. Çok büyük bir kaza atlatmışlar ama Allah'a şükür bir sıkıntı yok şu anda" ifadesini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA