• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek ve Şandan anlamlı ziyaret
22 Mayıs 2016 Pazar 10:35

Akyürek ve Şan'dan anlamlı ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, ALS hastası Derebucaklı şair Mustafa Çankaya'yı evinde ziyaret etti.

Bir süredir ALS hastalığıyla mücadele eden Derebucaklı şair Mustafa Çankaya, kendisini ziyarete gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Ahmet Şan ile alfabe yardımıyla sohbet etti.

Şair Çankaya'nın oğlu Zafer Çankaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette kendisine Konyaspor atkısı ve forması hediye edildi.

"Konyaspor'un başarısı için çok dua ettim" diyen şair Çankaya her iki başkanın ziyaretinden ötürü çok mutlu olduğunu ifade etti ve hastalığına rağmen şiir yazmaya devam ettiğini, onuncu kitabı 'Allı Turnam'ı' önümüzdeki günlerde piyasaya çıkaracağının müjdesini verdi.

ALS’nin yaşamı tehdit eden zorlaştıran bir hastalık olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de bu hastalığa karşı yeni projeler üreterek, hastalara daha fazla destek vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ahmet Şan ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada ligler başlamadan önce ölü sezon diye adlandırılan süreçte sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verileceğinin altını çizdi.

Spor kulüplerinin sadece sportif alanda değil eğitim, sağlık vb. gibi konularda öncülük etmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Ahmet Şan, "Konyaspor'umuz yakın gelecekte bir çok kulübe örnek teşkil edecek projeleri bir bir hayata geçirecek" şeklinde konuştu.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA