• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek Sanayi Odasında Ne Konuştu?
28 Şubat 2009 Cumartesi 15:13

Akyürek Sanayi Odasında Ne Konuştu?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Sanayi Odasının (KSO) Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.

Ahmet Şekeroğlu başkanlığında yapılan Konya Sanayi Odası Meclis Toplantısı’nın açış konuşmasını yapan KSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, birlik ve beraberliğin olduğu yerde rahmet ve bereketin olduğunu belirterek, Konya’da tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ifade etti.

 
Türkiye’nin ilk Bilim Merkezi’nin Konya’ya kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ettiklerini kaydeden Büyükhelvacıgil, Bilim Merkezi’nin Konya’ya kazandırılması ve Organize Sanayi Bölgesi’ne verdiği desteklerden dolayı Başkan Akyürek’e teşekkür etti.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Konya’daki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, Konya’da aynı geleceği planlayan, aynı hassasiyetleri paylaşan insanlar olduğunu vurguladı. Bunun Konya için bir şans olduğunu dile getiren Başkan Akyürek, “Konya olarak artılarımız eksilerimizden çok fazla. Avantajlarımız çok. Çünkü sosyal genetik diye bir olguya inanıyorum. Tarihte bir bölgede güzel bir medeniyet kurulmuş, ciddi bir gelişim sağlanmışsa, sonradan o medeniyet tekrar ortaya çıkıyor. Konya derin bir kültürün mirasçısı. Bunu insanımızın bütünleştirici yapısında görürüz” dedi.
 
Geçmişte En Muhteşem Türk Şehri seçilen Konya’nın 21’inci yüzyılda da kesinlikle eski ihtişamına kavuşacağını kaydeden Başkan Akyürek, güçlü bir şehir olan, güçlü gelenekleri olan Konya’nın kendine güvenerek en başarılıyı hedeflemesi gerektiğini söyledi. Başkan Akyürek, konuşmasının devamında yeni dönem projeleri hakkında KSO Meclis üyelerine bilgi verdi.
 
Ayrıca, Akyürek, KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve KSO Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu’nu makamında ziyaret ederek, tekrar göreve seçilmelerinden dolayı tebrik etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA