• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek nöbetçi ekiplerle iftarda buluştu
22 Temmuz 2012 Pazar 15:05

Akyürek nöbetçi ekiplerle iftarda buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, iftar ve sahur saatlerinde görevli olan 300 Büyükşehir Belediyesi çalışanıyla iftarda buluştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi’nin nöbetçi ekipleri ile iftarda bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Karatay İtfaiye Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Genel Sekreter Haşmet Okur, daire başkanları ile KOSKİ, Toplu Ulaşım, İtfaiye, Zabıta, Fen İşleri, Çevre ve diğer birimlerden nöbetçi çalışanlar katıldı.

Bu yıl Ramazan ayını farklı programlarla idrak ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayı boyunca 55 mahalle ile iftarlarda buluşacaklarını, böylece 150 bine yakın Konyalıyla görüşme ve iftar yapma imkanı bulacaklarını söyledi. Başkan Akyürek, Kültürpark’taki Rahmet Akşamları ile birlikte 500 bine yakın kişiyle buluşmuş olacaklarını da hatırlattı.

NÖBETÇİ EKİPLERE TEŞEKKÜR

Nöbetçi ekiplerin çalışmalarda herhangi bir aksama yaşanmaması için fedakarlık yaptığını vurgulayan Başkan Akyürek, herkes iftar ve sahur yaparken görev başında olan 300 çalışana Konya halkı adına teşekkür etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA