• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek mazbatasını aldı
03 Nisan 2009 Cuma 18:08

Akyürek mazbatasını aldı

29 Martta yapılan yerel seçimlerin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Tahir Akyürek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Abdullah Çobandan aldı

29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Tahir Akyürek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Abdullah Çoban’dan aldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek mazbatasını almak için AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Ayşe Türkmenoğlu ve Ali Öztürk ile birlikte Adliye Sarayı’ndaki İl Seçim Kurulu’na geldi.

İl Seçim Kurulu Başkanı Abdullah Çoban’dan mazbatasını alan Başkan Akyürek daha sonra Adliye’nin Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata törenine katıldı. Burada; Karatay Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanlığı’na seçilen Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanlığı’na seçilen Uğur İbrahim Altay, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerine İlçe Seçim Kurullarının başkanları tarafından mazbataları verildi.

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

Törenin ardından bir açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, seçim sürecinde bir Konya modelinin ortaya çıktığını kaydederek, sadece yaptıklarını ve yapacaklarını anlattıklarını, tartışmaların içine girmediklerini ifade etti. İl ve ilçe teşkilatlarına çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Akyürek, “Konya’da hizmet siyasetinin başarılı olduğunu gördük. Dört belediye başkanı olarak Türkiye’de en yüksek oy oranları ile seçildik. Hemşehrilerimizin büyük bir desteğini gördük. Bu, sorumluluğumuzu artırdı. Demokratik katılım nedeniyle tüm oy kullanan insanlarımıza teşekkür ediyoruz. Artık yakalarımızdan parti rozetleri çıktı. Tüm hemşehrilerimiz için eşit hizmet vermeye devam edeceğiz. Geleceğin büyük Konya’sında katkısı olan, desteği olan herkese teşekkür ederiz. Hemşehrilerimizin gönül birliğinin devam etmesini diliyorum” dedi.

KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR

AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Konya’ya yakışan kaliteli bir seçim yarışının geride kaldığını belirterek, parti olarak il genelinde başarılı olduklarını söyledi. Belediye başkanları ve Meclis üyelerinin gönül birliği içinde Konya için çalışacaklarını vurgulayan Dügen, katkısı olan herkese teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı ise, seçim sürecinde tüm adayların centilmence yarıştığını kaydederek, Konya’da alınan oy oranının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Angı, Konya halkına teşekkür etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA