• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek, makamını 4. sınıf öğrencisine devretti
23 Nisan 2018 Pazartesi 15:12

Akyürek, makamını 4. sınıf öğrencisine devretti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu Halil Bahçeci İlkokulundan 4. sınıf öğrencisi Cemre Ezgi'ye devretti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu Halil Bahçeci İlkokulundan 4. sınıf öğrencisi Cemre Ezgi'ye devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Cemre Ezgi oturdu. Halil Bahçeci İlkokulundan 4. sınıf öğrencisi Cemre Ezgi, Okul Müdürü Seyfullah Soltekin, Sınıf Öğretmeni Mehmet Ali Yavuz ve okul arkadaşı 3. sınıf öğrencisi Arda Doğmuş ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in makamına geldi.

"Dünyada çocuklarına bayram armağan eden başka bir ülke yok"

Makamını Cemre Ezgi'ye teslim eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "23 Nisan, hem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı tarih hem de çocuklarımıza armağan edilen bir gün. Dünyada çocuklarına böyle bir bayram armağan eden başka bir ülke yok. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ilk meclisi ve silah arkadaşlarını böyle bir günde bir kez daha yad etmiş oluyoruz" diyerek tüm çocukların ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti.

"Eğitime olan desteğimiz devam edecek"

Dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Cemre Ezgi ise, "Bu koltuğa oturduğum için mutluluk duyuyorum. Öncelikle dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bize bugününü ayıran Sayın Başkanımız Tahir Akyürek'e teşekkür ediyorum. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bu bayram dünyada tektir. Atatürk'ten bize armağan olan bu bayramda herkesin mutlu olmasını diliyorum. Bütün öğrenci arkadaşlarımıza da mutluluk ve başarı diliyorum. Okullara, eğitime çocuklara olan eğitim desteğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA