• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek Derebucaklılarla iftar yaptı
14 Temmuz 2014 Pazartesi 18:02

Akyürek Derebucaklılarla iftar yaptı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe iftarlarına Derebucak’ta devam etti.
 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe iftarlarına Derebucak’ta devam etti. 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Derebucak’ta muhtarların sorunlarını dinleyip, Derebucak halkıyla iftar yaptı. Başkan Akyürek, ilçede yatırımlara altyapı ve asfalt çalışmalarıyla başladıklarını, yatırımların Konya merkezdeki standartlarda devam edeceğini kaydetti. Başkan Akyürek, ilk olarak Derebucak Belediyesi’nde Başkan Ahmet Kısa, Derebucak Meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi. KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen ve daire başkanlarının da bulunduğu toplantıda Başkan Akyürek, muhtarların sorunları dinlendi, istek ve taleplerini not aldı.
 
3 BİN KİŞİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Ramazan’da bütün ilçeleri ziyaret ederek iftar yaptıklarını dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız ve muhtarlarımızla bir toplantı yaptık. Su, kanalizasyon, yol, altyapı konusunda çalışmalar başladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerimiz düne kadar Gencek’te çalışıyorlardı, yarından itibaren Göynem’de. Sonra Derebucak merkezde soğuk asfalt olan yerleri sıcak asfalta çevireceğiz. Aynı zamanda sokaklara da ilçe belediyemiz taş döşemeye başladı. Çocuk oyun parkları, spor tesisleri birçok yatırımlar. Artık Büyükşehir’in gücü, eli buralarda hissedilmeye başlayacak. Sonra Çamlık’a geçecek ekiplerimiz. Ve diğer köylerimizde hizmetler devam edecek” dedi.
Anne ve babasını da ziyaret ettiği Derebucak’ta Ramazan’ın Konya’da büyük bir coşkuyla yaşandığını belirten Başkan Akyürek, “Bu Ramazan’da sanıyorum 300-350 bin hemşerimizle iftar etmiş olacağız” diyerek, nice Ramazanlarda buluşma temennisinde bulundu.
İftar programına katılan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da Konya Büyükşehir Belediyesi ile Derebucak Belediyesi’nin ilçeye çok iyi hizmetler getirdiğini vurguladı. Samancı, iftar programını düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Derebucak’ta düzenlediği iftar programında, 3 bin kişi birlikte iftar etmenin huzurunu yaşadı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA