• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek; 24 Haziran Büyük Bir Şahlanışın Başlangıcı Olacak
21 Haziran 2018 Perşembe 17:49

Akyürek; 24 Haziran Büyük Bir Şahlanışın Başlangıcı Olacak

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Kobisan Sanayi Sitesinde işletme sahipleri ve çalışanlarıyla, Fetih Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

  Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, 24 Haziran Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kobisan Sanayi Sitesine ziyaret gerçekleştiren Akyürek, işletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi. ‘Güçlü Türkiye Yolunda’ 24 Haziran seçimlerinde güçlü destek isteyen Akyürek’e ziyarette; Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin,  AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

           Beraberindeki heyetle firmaları tek tek gezen Akyürek, çalışanlarla bir araya geldi.  Çalışanların taleplerini dinleyen Akyürek, Türkiye’nin lider ülkeler arasında yerini alabilmesi ve sanayi alanında gerçekleşecek yatırımların daha da artması için 24 Haziran seçimlerinde güçlü destek istedi.  

AKYÜREK FETİH MAHALLESİ’NDE

         Sanayi ziyaretinin ardından Fetih Mahallesinde gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan Akyürek, istikrarlı dönemin devam etmesi için güçlenerek çalışılması gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazlum milletlerin umudu olduğunu vurgulayan Akyürek, “Cumhurbaşkanımızı sadece Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak düşünmeyin. Cumhurbaşkanımız; Balkanların, Türk-İslam coğrafyasının, tüm Ümmet-i Muhammed’in, hatta tüm mazlumların umudu. Bu dönemin güçlenerek devam etmesi lazım. Böylece Büyük Türkiye hedefine ve 2023 hedefine ülkemiz de şehrimiz de ulaşacaktır. Cumhurbaşkanımıza, partimize güç verelim, destek verelim” dedi.

Güçlü liderlik sayesinde Türkiye’nin birçok zorluğun altından kalktığını belirten Akyürek, “Güçlü liderlik olmasaydı Türkiye; ne 15 Temmuz’un altından kalkabilirdi, ne Gezi olaylarının, ne 17-25 Aralık’ın, ne de bu kadar kurulan kumpasın altından kalkabilirdi. Güçlü liderlikle bunlar engellendi. Bu güçlü liderliği engellemek istiyorlar. Türkiye, AK Parti ile büyük bir sıçrama yaptı. Şimdi yeni bir sıçrama yapılacağını biliyorlar. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız ve AK Partimiz 5 yıllık bir yetki aldığında Türkiye’de büyük bir şahlanış doğacak. Milli gelir kişi başına 15-16 bin dolarlara, asgari ücret refah paylaşımı çok daha farklı noktalara kesinlikle taşınacak. 24 Haziran’da halkımızın desteğiyle Türkiye daha farklı bir konuma inşallah erişecek” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA