• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akseki-Konya yolu duble olacak
28 Ekim 2011 Cuma 20:40

Akseki-Konya yolu 'duble' olacak

Akseki üzerinden Konya'ya giden yolun trafiği kaldırmadığı gerekçesiyle, "duble yol" olacağı bildirildi.

Akseki üzerinden Konya'ya giden yolun trafiği kaldırmadığı gerekçesiyle, "duble yol" olacağı bildirildi.
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Alanya ilçesinde, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AKPM'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Çavuşoğlu, AKPM Başkanlığı görevinin 23 Ocak 2012'de sona ereceğini beliterek, Filistin'in AKPM'ye üyeliğinin ardından Kırgızistan'ın da üye olabilmesi çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çavuşoğlu, Tunus'ta yapılan seçimlerle ilgili olarak da, ''Bu seçimlerin başarılı ve demokratik geçmesinde bizim çok büyük katkımız oldu'' dedi.

AKPM Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Çavuşoğlu, 2 yıllık başkanlık görevimizi bu şekilde tamamlayıp Türkiye ve Türklerin uluslararası örgütlere üye olduğu zaman nasıl katkı sağlayabileceğini gösterdik, göstermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu, kahvaltının sonunda Alanya'da yapılması planlanan yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Afyon-Antalya-Alanya otobanı için uzmanların yer tespiti yaptıklarını kaydeden Çavuşoğlu, hızlı trenin bölgeye planlanandan daha çabuk gelmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Çavuşoğlu, Akseki üzerinden Konya'ya giden yolun artık trafiği kaldırmadığını vurgulayarak, oraya da duble yol yapılacağını belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA