• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akşehirspordan sezon açılış töreni
25 Ağustos 2014 Pazartesi 12:56

Akşehirspor'dan sezon açılış töreni

Konya’da Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta mücadele edecek olan Akşehirspor'un, sezon açılış töreni yapıldı.
Konya’da Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta mücadele edecek olan Akşehirspor'un, sezon açılış töreni yapıldı. 
Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda gerçekleştirilen sezon açılışına Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Garnizon Komutanı İkmal Albay Erdal Canol, Kulüp Başkanı Ender Kalkan, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı.
Açılış öncesinde Akşehir Belediyesi Mehter Grubu tarafından gerçekleştirilen gösterinin ardından kurban kesilerek sezonun başarılı geçmesi için dua edildi. Duanın ardından Akşehirspor yöneticileri ve oyuncuları tek tek sahaya çağrılarak taraftarlara tanıtıldı. Akşehirspor Kulüp Başkanı Ender Kalkan yaptığı konuşmada, “Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. 24 Ağustos 1922’de büyük taarruzun start verildiği bu anlamlı günde Akşehirspor Kulübü yönetimi olarak birlik beraberliğin mücadelenin temelini en iyi yansıtan özel günde açılışımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah sezon sonunda ilk günkü gibi coşkulu bir şekilde bir üst lige çıkarak coşkumuzu sevincimizi paylaşmak bizlere nasip olur. Bu oluşumda bizlere destek veren Akşehir Belediye Başkanımız Salih Akkaya’ya, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci’ye, kamu kurum ve kuruluşlarına, Akşehir Taraftarlar Derneğine, Akşehir sanayicisine ve esnafına teşekkür ediyor, futbolcu kardeşlerimizin kazasız belasız bir sezon geçirmesini Cenab-ı Haktan diliyorum” dedi.
Anlamlı bir günde Akşehirspor’un sezon açılışını yaptıklarını söyleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Allah’ın izniyle başarılara imza atarak 3. Lige yol alacağız. 3. Ligi hedefleyen bir takımımız ve çok özverili bir yönetimimiz var. Onlara güveniyoruz ve tam destek diyoruz. Belediye olarak spora destek veriyoruz. Birçok alanda başarılı olan sporculara desteğimiz tam. Akşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sezon açılışımızın hayırlı olmasını diyorum. Takımımıza güvenimiz tam” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Akşehirspor, Afyonkarahisar karmasından oluşan takım ile hazırlık maçı yaptı. Maç 3-0 Akşehirspor’un galibiyetiyle sona erdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA