• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKŞEHİR’DE HALK GÜNLERİ TOPLANTILARI SÜRÜYOR
12 Haziran 2014 Perşembe 16:31

AKŞEHİR’DE HALK GÜNLERİ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın, seçim beyannamesinde sunduğu projelerden bir tanesi olan “Halk Günü” toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi. 
Akşehir Kültür Merkezi’nin alt katında bulunan 2 Nolu Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın şehir dışında olması nedeniyle Başkan Vekili Yusuf İzzettin Yayla, Belediye Başkan Yardımcıları ile Akşehir Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.
Vatandaşların ilgi gösterdiği toplantıda geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda ele alınan konular hakkında bilgilendirmeler yapılarak bu haftaki toplantıya katılan vatandaşların dilek, istek ve talepleri dinlendi.
Başkan Vekili Yusuf İzzettin Yayla, yapılan Halk Günleri toplantılarının önemine dikkat çekerek, “Toplantıya katılan vatandaşlarımız daha sonraki hafta yapılan toplantıya da katılırlarsa, bizlere ilettikleri konular hakkında yapılan çalışma ve sonuçlarla ilgili kendilerine bilgiler aktaracağız. Bu toplantılarımız sayesinde halkımızla istişare ederek en iyi hizmeti Akşehir’imize sunmak için çalışacağız” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA