• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akşehir atletizmde basamak atladı
11 Şubat 2013 Pazartesi 16:18

Akşehir atletizmde basamak atladı

9 Şubat'ta Antalya'da düzenlenen Türkiye Kros Şampiyonası'na sıralamada 10. olarak katılan Akşehir Belediye Kültürspor yarışlarda takım halinde başarı göstererek 3 basamak birden yükselerek...
9 Şubat'ta Antalya'da düzenlenen Türkiye Kros Şampiyonası'na sıralamada 10. olarak katılan Akşehir Belediye Kültürspor yarışlarda takım halinde başarı göstererek 3 basamak birden yükselerek 7. sıraya yerleşti..
Akşehir Belediye Kültürspor Kulübü Antalya'daki yarışmaya 6 Atlet, 1 Antrenör ve 1 yönetici ile katıldı. 5 yıldır finallere kalan takım bu sezonda büyük başarı elde ederek, Konya ilinin tek temsilcisi olarak Kuşadası finallerine katılmaya hak kazandı. Akşehir Belediye Kültürspor Kulüp Başkanı Ercan Türüdü yaptığı açıklamada, "Konya ilini temsil eden takımımız Adana'daki yarışmada 10. olmuştu. Hedefimiz sürekli ilk 8’e girmekti. Çünkü ilk 8 finallere kalarak Kuşadası'ndaki yarışmalara gidecekti. Akşehir Belediye Kültürspor camiası olarak ilk 8'e kilitlenmiştik. Ama takımımız daha büyük bir çaba sarf ederek ilk 7’ye girdiler. Bu başarıdan dolayı tüm takımı kutluyorum" diye konuştu. Türüdü, futbolda ise başarılarının süreceğini kaydederek, "U-16 ve U-19 takımlarımızda şampiyonluk parolası ile idmanlara başlamıştır. İnşallah bu çocuklarımızda A takımımız gibi şampiyon olacaktır" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA