• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akşehir Arasta esnafından Akyundere tam destek
17 Ocak 2012 Salı 16:47

Akşehir Arasta esnafından Akyunder'e tam destek

Akşehir ve Yunak Çevreleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (Akyunder) daha önce başlattığı ''bir fakirde sen giyindir'' kampanyasına destek olan Arasta esnafı, Akyunder'i yeni yerinde...
Akşehir ve Yunak Çevreleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (Akyunder) daha önce başlattığı ''bir fakirde sen giyindir'' kampanyasına destek olan Arasta esnafı, Akyunder'i yeni yerinde ziyaret etti.
     Akşehir Arasta esnafından gelen heyet, Akyunder Başkanı Mahmut Gürlek'ten yapılan yardımlar hakkında bilgi aldılar ve daha sonra çalışmaları yerinde inceleyen heyet yapılan yardımların düzenli bir şekilde dağıtıldığını görmesi üzerine Akşehir ve Yunak Çevreleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yardımlarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
     Akşehir ve Yunak Çevreleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Gürlek, ''Siz değerli Akşehir Arasta esnafının ve yardım sever vatandaşlarımızın derneğimize yaptığı yardımları hassasiyetle inceleyerek ve araştırarak gerçek ihtiyaç sahiplerini bularak bizlere verilen emanetleri yerlerine teslim ettik. Bugüne kadar derneğimize yardımda bulunan sizlere teşekkür ederim'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA