• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akşehir Antalya karayolu tamamlandı
12 Şubat 2013 Salı 15:59

Akşehir Antalya karayolu tamamlandı

Konyanın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, karayolları tarafından Akşehir Antalya arasındaki karayolunun Engili-Harlak mevkisi ihalesinin yapıldığını açıkladı.
 Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, karayolları tarafından Akşehir Antalya arasındaki karayolunun Engili-Harlak mevkisi ihalesinin yapıldığını açıkladı.
Akşehir Belediye Başkanı Oğul, Ankara Antalya yolunun Polatlı - Yunak arasındaki çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Akşehir-Yalvaç arasındaki Cankurtaran köyü - Bağkonak arasındaki yol çalışmaları tamamlanarak yol stabilize olarak açıldı. Bu bölüm 2013 yılı içinde asfaltlanacak. Bağkonak-Kavşak arasındaki bölümde çalışmalar sürüyor. Akşehir Engili kasabası Harlak mevkisindeki çalışmalar yarım kalmıştı. Bu bölgenin de ihalesi yapıldı. Önümüzdeki aylarda şantiyesini kuracak müteahhit tarafından Harlak mevkisinde genişletme çalışmaları başlayacak” dedi.
2013 yılı içinde tamamlanması beklenen Akşehir-Yalvaç yolunun tamamlanması ile Antalya’ya ulaşımın daha kolaylaşacağını belirten Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, “D-300 Karayolu’nun Akşehir geçişine yapılacak karayolları üst geçidi ile Kozağaç alt geçidinin 2013 yılında ihale edilip D-300 Akşehir geçişinin sıcak asfaltla kaplanıp refüjlerinin düzenlenmesi ile Akşehir’e yakışan bir geçişe sahip olacağız” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA