• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akşehir Ak Parti Danışma Meclisi toplantısını yaptı
25 Mayıs 2014 Pazar 15:28

Akşehir Ak Parti Danışma Meclisi toplantısını yaptı

AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı tarafından 36. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. 
Akşehir Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, İlçe Koordinatörü ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Yiğit; İl Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Emre, Fatih Ceylan, Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Akşehir Belediye Meclis Üyeleri, gençlik ve kadın kolları mensupları ve mahalle temsilcileri katıldı. Divan teşekkülünden sonra söz alan AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs “ Eğer siyaseti hizmet etme mekanizması olarak işletirsek, bu düşünceden sapmazsak siyaset bizleri bozmaz ve boğmaz ve aynı zamanda yapılan hizmetlerin hazzı bizleri alır başka diyarlara götürür. Her seçim önemlidir ve özeldir ancak 30 Mart 2014 Yerel seçimleri siyasi tarihimizde hem partimiz için hem de ülkemiz için dönüm noktası niteliğinde olan birbirinden ilginç ittifakların her türlü entrikanın ve birçok eşi benzeri görülmemiş hadiselerin yaşandığı bir seçim olarak tarih sahnesinde yerini almış oldu” dedi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, toplantıda yaptığı konuşmada, “Yeni Türkiye yolunda marka şehirler vizyonu ile çalışmalarını sürdüren AK Belediyecilik kadroları, tüm olumsuzluklara ve ittifaklara rağmen Türkiye ve Konya genelinde başarılı olduğu gibi Akşehir’de de başarılarına yenisini ekleyerek zincirin kopmaz bir halkası olarak yerini almıştır” şeklinde konuştu. Başkan Akkaya konuşmasında göreve geldiklerinden bu yana yapılan çalışmaları bir sunum eşliğinde anlattı.
İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol da yaptığı konuşmada, Akşehir’deki seçim çalışmalarını değerlendirerek, “Biz AK Parti olarak yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Akşehir’de özellikle belediye başkan adayımız Salih Akkaya Beyin o dinamik ve heyecanlı yapısının vermiş olduğu güçle teşkilatımız gece gündüz demeden 24 saat sizlerin de katkılarıyla çok ciddi çalışmalar yapıldı. Gerçekten Akşehir öyle bir seçim çalışması yaptı ki diğer illere, diğer illere diyorum özellikle çünkü Akşehir artık illere de örnek olabilecek bir duruma gelmiştir teşkilat açısından” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı da, Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunu ele aldığı konuşmasında, “Adalet ve Kalkınma Partililerin gerçekten bu ülkede göğsünü gere gere alnı dik ve açık gezme hakkı var. Biz bunu bir emek karşılığı diyoruz. Şimdi geldi yeni bir dönem, Cumhurbaşkanlığı seçimi. Cumhurbaşkanlığına bu ülkede bu zamana kadar dayatmalarla kimler seçilmedi. Biz Meclisin üzerinde uçakların uçtuğunu ve zorlamalarla Cumhurbaşkanı seçildiğini biliriz. Biz bu ülkede milletin seçtiği başbakanı asanların süngü zoruyla gelip cumhurbaşkanı olduğunu biliriz. Biz bu ülkede ihtilal yaptıktan sonra millete parti kurarak emirle oy verdirmeyi düşünenleri gördük. Ama milletin bir asaleti var. Millet her zaman sessiz, sakin sandığın ortaya gelmesini bekledi, kararını verdi ve gereğini yaptı. 30 Mart’ta da gereğini yaptı. Şimdi yeni bir dönem geliyor, Cumhurbaşkanını seçeceğiz, ortada olağanüstü bir hal yok. Televizyonlara bakıyoruz oturan yazarlarımız, memleketimizin düşünürleri ortada bir felaket varmış gibi bir telaş içerisindeler. Telaşın sebebi şu, diyorlar ki Cumhurbaşkanını millet seçecek. Evet Adalet ve Kalkınma Partisi bir şey yaptı siyasetin merkezine milleti oturttu. Bundan sonra bu ülkede siyaset yapmak isteyen herkes milleti ciddiye alacak. Milletin inançlarıyla barışacak. Milletin kültürüyle barışacak ve bundan sonra bu ülkede millet ne derse o olacak” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 30 Mart Yerel Seçimlerinde Gençlik Kolları’nda çalışan üniversiteli öğrencilere Milletvekili Mustafa Kabakcı ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol tarafından plaket ve hediyeler verildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA