• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akpınar: “İstikrarın önemi daha iyi anlaşıldı”
02 Kasım 2015 Pazartesi 14:23

Akpınar: “İstikrarın önemi daha iyi anlaşıldı”

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şube Başkanı Cemalettin Akpınar, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, tek parti iktidarıyla ekonomide güven ortamının yeniden oluşacağını söyledi.

TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Cemalettin Akpınar, 1 Kasım milletvekili genel seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, tek başına iktidar olan AK Parti’yi kutladı. İstikrar için tek parti hükümetlerinin önemini daha önce ekonomik krizler yaşayan Türk halkının iyi bildiğini ifade eden Akpınar, “7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan kaos ortamı ve siyasi belirsizlik döviz kurlarında, faiz oranlarında artışı beraberinde getirdi. Hammadde fiyatları da artışlardan nasibini aldı. Sanayici ve işadamlarımız bu ortamda iş yapamaz duruma geldi, KOBİ’lerimiz sıkıntılı günler geçirdi. Haziran’dan Kasım’a 5 ayda istikrarın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık” dedi.
Cemalettin Akpınar, huzur, istikrar, güven ve daha güçlü Türkiye isteyenlerin tercihini AK Parti’den yana kullandığını dile getirerek, “Seçmen sandıktan her alanda güçlü bir Türkiye çıkmasını istemiştir. Tek parti iktidarıyla güven ortamı yeniden oluşacak. Çıkan sonuç ülke ekonomimizin de geleceğe güvenle bakmasını sağlayacaktır. Vakit kaybedilmeden ekonomik reformlar ve piyasalarda canlılığı hızlandıracak teşvik paketleri hayata geçirilmelidir. 2023 hedeflerine ulaşmak için hızla yolumuza devam etmeliyiz” diye konuştu.
TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Cemalettin Akpınar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na memleketi Konya’da hemşehrilerinin gereken desteği verip vekil sayısının 11’den 12’ye yükselmesini sağladığını hatırlatarak, Konya’ya yapılacak yatırımlarında biran önce başlamasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA