• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akkiseliler şenlikte buluşacak
29 Mayıs 2009 Cuma 17:23

Akkiseliler şenlikte buluşacak

Akkise Kasabasını Kalkındırma Koruma Geliştirme ve Çevreyi Güzelleştirme Derneği ile Akkise Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği 9. Akkise Bahar Şenlikleri 31 Mayısta Akkise Han Akanında yapılacak.
Akkise Kasabası’nı Kalkındırma Koruma Geliştirme ve Çevreyi Güzelleştirme Derneği ile Akkise Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 9. Akkise Bahar Şenlikleri 31 Mayısta Akkise Han Akanı’nda yapılacak.
 
Konu ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenleyen Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Özalp, kuruluş gününden bu güne kadar “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” prensibiyle çalıştıklarını söyledi.
 
Özalp, “ Derneğimizin amacı kasabamızda veya kasabamız dışında okuyan öğrencilerimize eğitim alnında hizmet vermek, onların dinini, vatanını, devletini ve milletini seven bir nesil olması için çalışmaktır. Kasabamızda bulunan ve eğitim veren kuruluşlarımıza destek olmaya gayrete diyoruz. Bu yıl dokuzuncusunu yapacağımız ve Akkise Belediyesi ile ortak yürüttüğümüz bahar şenliğimizi Pazar günü yapacağız. Şenliğe katılımın yüksek olmasını bekliyoruz ve tahminen 15 bin kişinin katılacağını ümit ediyoruz. Ayrıca şenlikte daha önce düzenlediğimiz İstiklal Marşı’nı ezberden okuma yarışması ile gençliğin gözü ile geleceğin Akkise’si kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilecektir” dedi.
 
Ayrıca Vehbi Özalp, şenlikte Zekeriya Çivelek ve Bozkır Ekibi’nin sahne alacağını belirterek, şenliğe herkesi davet etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA