• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akkent Konutlarının temeli atıldı
26 Ağustos 2013 Pazartesi 15:16

Akkent Konutları'nın temeli atıldı

Konyanın merkez Karatay İlçe Belediyesi öncülüğünde kurulan 504 dairelik Akkent Konutlarının temeli atıldı.
Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi öncülüğünde kurulan 504 dairelik Akkent Konutlarının temeli atıldı.
21. toplu konut hamlesi olan Akkent Konutlarının temel atma töreninde konuşan Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşümün önemli olduğunu belirtti. Başkan Hançerli, “Kentsel dönüşümü uygulayan belediyelerden birisi de Karatay Belediyesidir. 13 bin 600 civarında daireye şimdiye kadar imza atılmıştır. Karatay Belediyesi işin bir yerinden giriyordu ve örnek teşkil ediyordu. Bu dönem de bunların 21. halkasındayız. Bundan öncesinde 7-8 toplu konut hamlesi var. Büyükşehir Belediyemizle ve teşkilatımızla görüştük. Bundan böyle Karatay’ın bu orta bölgesinde, çöküntü alanlarını ve 21 mahalleyi içine alan bu bölgede, Büyükşehir Belediyemizle ortak bir imar revizyon çalışması yapıldı. 5-6 ay sonra imar çalışmalarını bitirip hemşehrilerimizin tapularını vereceğiz” dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek temeli atılacak konutların hayırlı olmasını dilerken, AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya da, seçim çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri dualar eşliğinde 504 dairelik Akkent Konutlarının temelini butona basarak attı. Konutlar, Hacıveyiszade Mahallesi, Şey Ulema Recepağa Caddesi, Esiri Mehmet Sokak ve Hacıveyiszade Sokak arasındaki alana yapılacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA