• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akış ve Samancıya sevgi seli
30 Nisan 2011 Cumartesi 11:40

Akış ve Samancı'ya sevgi seli

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Hüyükte vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı.
AK Parti Konya Milletvekili Adayları Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Hüyük”te vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı.
 
AK Parti Konya Milletvekili Adayları Mustafa Akış ve Gülay Samancı Hüyük’te seçim çalışması yaptı.
 
İlk olarak Hüyük Belediye Başkanı Akgümüş’ü makamında ziyaret eden Milletvekili Adayları Akış ve Samancı, daha sonra ilçe semt pazarını gezdi. Pazar yerinde ilçe halkının yoğun ilgisi ile karşılanan adaylar, bölge halkına seçimin öneminden bahsetti, ardından da ilçenin resmi kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Adaylar ayrıca ilçe esnafıyla da bir araya gelme fırsatı buldu.
 
Akış: “Halkımızın sevgisine layık olmaya çalışacağız”
 
Milletvekili olmanın büyük bir vebal gerektirdiğine işaret eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Akış, Türkiye için yararlı olacak her türlü icraatın içinde yer alacaklarını belirtti. AK Parti İl ve ilçe başkanlığının hazırladığı program çerçevesinde Hüyük’e geldiklerini ifade eden Akış, “Gittiğimiz her yerde yoğun bir sevgi seliyle karşılaşıyoruz. İnşallah 12 Haziran Genel Seçimleri, Hüyük ve bölgemiz için hayırlara vesile olacak. Seçim çalışmaları esnasında neredeyse her karşılaştığımız vatandaş, AK Partili olduğunu ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söylüyor. İnşallah bizler de Konya Milletvekili adayları olarak onların sevgisine layık olmaya çalışacağız” dedi. Hüyük, Beyşehir ve Derebucak ilçelerini TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edeceklerinin sözünü veren Akış, bölgenin sorun ve taleplerini yerinde dile getirmek suretiyle Konya’ya en iyisini yapmanın gayretinde olacaklarının altını çizdi.
 
Samancı: “Partimiz oy patlaması yaşayacak”
 
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı da Hüyük halkının teveccühünden duydukları memnuniyeti dile getirerek, seçim öncesi sık sık vatandaşlarla bir araya geleceklerini kaydetti. 12 Haziran Genel Seçimleri’nin Türkiye için milat anlamına geldiğini kaydeden Samancı, “AK Parti Milletvekili adayları olarak bugün Hüyük’teyiz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığı çok hayırlı olacak. Bölgemizden iki milletvekili adayının olması, halkımıza büyük bir heyecan vermiş durumda. Biz, bu heyecanın seçimde de sandığa yansıyarak partimizin oy patlaması yaşayacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA