• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akınsoft 8. Bonus Ödül Töreni gerçekleşti
08 Ekim 2012 Pazartesi 17:54

Akınsoft 8. Bonus Ödül Töreni gerçekleşti

Türkiyenin sayılı yazılım firmalarından olan Akınsoftun 8 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve çözüm ortaklarını derecelerine göre ödüllendirdiği organizasyon gerçekleşti. Yıl içerisinde...
Türkiye’nin sayılı yazılım firmalarından olan Akınsoft’un 8 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve çözüm ortaklarını derecelerine göre ödüllendirdiği organizasyon gerçekleşti. Yıl içerisinde en başarılı olan 4 akınsoft bayisi otomobille ödüllendirildi.
Akınsoft 8. Bonus Dönemi Ödül Takdim ve Tatil Organizasyonu programı Kemer Limak Limra Otelde gerçekleşti. Çok sayıda bölge bayii, ana bayii, bayii ve yurtdışından çözüm ortaklarının katıldığı organizasyonda en başarılı 4 Akınsoft bayisi otomobille ödüllendirildi. Düzenlenen ödül törenine Akınsoft Marmara Bölgesi Pazarlama Müdürü Ahmet Özbay, Doğu Anadolu, Ege ve Karadeniz Bölgeleri Pazarlama Müdürü Hidayet Çelik, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgeleri Pazarlama Müdürü Burak Derin’in yanı sıra çok sayıda bayii katıldı.
 

İNANARAK BAŞARIYI YAKALADIK
Törende konuşan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, Akınsoft’un 17 yıl önce küçük bir büroda kurulduğunu belirterek, bugün ise Akınsoft’un 14 ülkeye ihracat yapan bir yazılım şirketi haline geldiğini söyledi. Misyonlarının her zaman “inanmak ve yapmak” olduğunu belirten Akın, “İmkânsız diye bir şey yoktur. Biz şirketimizi ilk kurduğumuz zamanlar ‘hayal kuruyorsunuz’ dediler. Biz hayal kurmadık, çalıştık ve başardık. Dünyada örnek gösterilecek bir başarının altına imza attık. Volvox Türkiye’nin en iyi yazılımıdır. Pazarda elimizi güçlü tutacak bir yazılımdır. Domain ve hosting konusunda daha güçlü bir yapıya geçtik. Bayilik sisteminde bir takım değişiklikler yapıldı. Şu an bayii sayısını düşürdük. Nüfusu azalan illerde bayii sayısını düşürdük. Akınsoft’un çözüm ortakları çok daha güçlü konuma sahip. Sertifikalı bayii sistemine geçildi. Bayilerimizin kazancı daha da artacak” dedi.
 

AKINCI 2 VE 3 ROBOTLARI GELİYOR
Ürettikleri Akıncı robotları hakkında da bilgi veren Akın, Akıncı-1’den sonra Akıncı-2 ve Akınca-3’ün de üretileceğini açıkladı. Akınsoft’un insan odaklı bir kurum olduğunu belirten Akın, bayilerini ödüllerle ve tatil organizasyonlarıyla motive ettiklerini söyledi. Akınsoft Akdeniz, Güneydoğu ve İç Anadolu Bölge Pazarlama Müdürü Burak Derin, 2010 yılında Akınsoft ailesine mensup olduğunu belirterek, sorumluluğun daha da arttığını söyledi. En iyi reklamın müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Derin, “Geçen yıl Kasım ve Aralık aylarında Akınsoft reklamları yaygın medyada yayınladı. Başarılı bir çalışma oldu. Reklam tanıtımın iyi değerlendirilmesi çok önemli. Fakat müşteri memnuniyeti en iyi reklamdır. Bu yüzden bayilerimize büyük görev düşüyor” diye konuştu. Marmara Bölgesi Pazarlama Müdürü Ahmet Özbay ise çözüm ortaklarıyla daha sıkı çalışarak, Akınsoft’un Marmara’da hak ettiği yeri alacağını söyledi. Çeşitli fuar çalışmaları ve bayii toplantılarıyla Akınsoft’un başarı grafiğini yükselttiklerini belirten Özbay, Akınsoft’un başarı payının sürekli arttığını söyledi.
Konuşmaların ardından Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, en çok Bonus kazanan 4 farklı bölgeden bayisine otomobillerin anahtarlarını teslim etti. Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden birinci olana Dacia Logan, Akdeniz ve Karadeniz Bölgesinden birinci olan bayiye Dacia Sandero Stepway ve Marmara Bölgesinden birinci olan bayiye Dacia Duster Ambiance hediye edildi. Gecede Akınsoft’un geleneksel olarak verilen Altın Klavye ödülü de yeni sahibine teslim edildi. Gecenin sonunda ünlü sanatçı Burcu Güneş, davetlilere müzik ziyafeti sundu. Akınsoft 8. Bonus Dönemi Ödül Takdim ve Tatil Organizasyonu toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. SAMİ GEDİZ

YORUMLAR
AKINSOFT
ihsan eke
Konyamızda böyle firmaların olması göğsümüzü kabartıyor!
95.9.190.29
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA