• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partinin vazifesi budur
17 Nisan 2016 Pazar 19:55

"AK Parti'nin vazifesi budur"

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "AK Parti'nin vazifesi hem 78 milyon vatandaşlarımızı derlemek, toparlamak hem de Müslüman coğrafyayı derleyip toparlayarak kimlik ve güç kazandırmaktır." dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığınca düzenlenen programda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin, milletin birlik, dirlik, beka ve demokrasi mücadelesini yürüttüğüne işaret ederek, "AK Parti Türkiye'de, Türkiye'nin birlik ve dirlik davasının, Türkiye'nin beka davasının, Türkiye'de demokrasi davasının, Türkiye'de milli egemenlik davasının ve milletten başka söz sahibi olmayacak şekilde Türkiye'yi demokratikleştirmenin mücadelesinin adıdır." diye konuştu.

"Türkiye büyük ve güçlü bir ülke olma istikametinde gidiyor"

Kurtulmuş, Türkiye'nin büyük ve güçlü bir ülke olma yolunda ilerlediğini vurgulayarak, "Birileri Türkiye'yi serbest bırakıp Türkiye'nin gerçekten yeniden çok güçlü bir devlet olarak çok güçlü bir ülke olarak dünyada söz sahibi olmasına rıza gösterir mi? Göstermezler." dedi.

Terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi bu milletin kazanacağına dikkati çeken Kurtulmuş, terör belasının, Türkiye'den temizleneceğinin altını çizdi.

"Kim ne söylemek istiyorsa buyursun parlamentoya"

Siyasetin güçlü olmasının önemini vurgulayan Numan Kurtulmuş, "Eğer Türkiye'de gerçekten birileri bir şey yapmak istiyorsa siyasetin bütün yolları açıktır. Kim ne söylemek istiyorsa buyursun parlamentoya."  ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş, "Bugün bu örgütleri destekleyenler, bunların üzerinden Türkiye'yi hizaya sokmak isteyenler, kimse zannetmesin bunlar Türkleri sevmiyorlar da Kürtleri çok seviyorlar, onun için destek veriyor. Bunlar bu bölgenin halklarının hepsine karşıdır."dedi.

"Dağıtmaya çalışmak onlara, toparlamaya çalışmak da bize düşüyor" diyen Kurtulmuş, "AK Parti'nin vazifesi hem 78 milyon vatandaşlarımızı derlemek, toparlamak hem de bir milyar 700 milyon Müslüman coğrafyayı derleyip toparlayarak kimlik ve güç kazandırmaktır. Onun için bu siyasi mücadele çok güçlü kararlı bir şekilde sürecek." şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA