• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partili Yerlikaya Ahırlı ve Yalıhüyükte
25 Şubat 2014 Salı 11:02

AK Partili Yerlikaya Ahırlı ve Yalıhüyük'te

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya Ahırlı ve Yalıhüyük belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim bölgelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya Ahırlı ve Yalıhüyük belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim bölgelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 
AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, AK Parti Ahırlı Belediye Başkan Adayı İsa Akgül, AK Parti Ahırlı İlçe Başkanı Ercan Altunbaş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Kaynar, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilat mensupları, Ahırlı ve Akise’de vatandaş ve esnafı ziyaret etti ve 30 Mart’ta destek istedi.
Ahırlı ilçe meydanında toplanan vatandaşa hitap eden AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, 30 Mart Seçimleri’nin öneminden söz etti. 17 Aralık Operasyonu ile Türkiye’de istikrarın bozulmak istendiği, Türkiye’nin yeniden karanlık bir döneme döndürülmesi amaçlandığının altını çizen Yerlikaya, “İşte bu yüzden 30 Mart Yerel Seçimleri, Milli İrade’nin zaferi olacaktır. Ama o güne kadar bizler çok çalışacağız ve inşallah ülkemiz üzerinden oynanan oyunları bu sayede ortadan kaldıracağız” dedi.
AK Parti Konya Heyeti’nin gün içindeki ikinci adresi Yalıhüyük ilçesi oldu.
AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya’nın yanı sıra Yalıhüyük’teki esnaf ve vatandaş ziyaretine AK Parti Yalıhüyük Belediye Başkan Adayı Hasan Koçer, AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı Bülent Tekin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Kaynar, İlçe Teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.
Yalıhüyük’te Pazar esnafı ile buluşan ve onların istek ve sorunlarını dinleyen AK Parti Heyeti, 30 Mart için AK Parti’ye destek istedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA