• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partili liseli gençler iftarda buluştu
10 Ağustos 2012 Cuma 12:11

AK Partili liseli gençler iftarda buluştu

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, İl Gençlik Kollarına bağlı Lise Başkan ve yardımcılarını düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.

 Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları, İl Gençlik Kolları’na bağlı liseli başkan ve yardımcılarını düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Bolu Mangal Park’ta düzenlenen programa AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Mustafa Akış ve Mustafa Baloğlu; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Arık, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile liseli partililer katıldı.

Akyürek; “Bu Ramazan – Şerif daha coşkulu geçiyor”

İftar yemeğinin ardından davetlilere hitap eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, programı düzenleyen İl Gençlik Kolları Yönetimi’ne teşekkür etti. Başkan Akyürek şunları söyledi; “Böyle güzel bir programda liseli kardeşlerimizle bir arada bulunmaktan gerçekten büyük mutluluk duydum. Organizasyonu düzenleyen İl Gençlik Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Sanki bu Ramazan’da coşku daha fazla. Bu yıl farklı bir hareketlilik, canlılık, heyecan ve her tarafta bir kardeşlik havası var. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Lise başkanlarıyla tanışmaktan çok memnun oldum. İçinizden milletvekili çıkardınız. Bu büyük bir gurur. Çalışmayan devam edin, hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeye devam edin.”

Üzülmez; “Siz ülkenin ve AK Parti’nin geleceğisiniz”

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de kendisinin 1969’dan bu yana teşkilatçılıkta görev aldığını dile getirerek siyasi alanda yapılan çalışmaların önemine değindi. Üzülmez, konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Siz bu ülkenin ve AK Parti’nin geleceğisiniz. Kendinizi lisede ya da üniversitede eğitim gören sıradan bir öğrenci olarak asla görmeyin. Hedefleriniz olsun. Çünkü ancak hedefi olanlar başarıya doğru ilerler. Bizim teşkilatçılıkta önem verdiğimiz üç şey var; hedefiniz olsun, çalışın ve disiplinli olun. Bu üç prensibi uygulayan hayatının her alanında başarılı olur.”

Akış; “Konya lise teşkilatlarımız takdir ediliyor”

Üzülmez’in ardından söz alan Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, böyle bir organizasyonu düzenleyen il gençlik kolları yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kendisinin gençlik kollarında yetişen bir milletvekili olduğunu hatırlatan Mustafa Akış, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana lise teşkilatlanmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Akış; “Biz AK Parti olarak lise teşkilatlanmalarını çok önemsiyoruz. Konya da bu anlamda çok başarılı durumda. Çünkü lise teşkilatları, partimize en samimi bir şekilde hizmet veren, gönül veren ve güç veren teşkilatlar. Bu bağlamda hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Baloğlu; “Gözlerinizde ülkenin aydınlık geleceği görülüyor”

Kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise organizasyonun kendisi için çok güzel bir anlam taşıdığını söyleyerek; “Ben o güzel yüzlerinizde, gözlerinizde ve alınlarınızda ülkemizin aydınlık geleceğini görüyorum. Bu bağlamda her zaman içimiz rahat oldu. Sizlere güveniyoruz” dedi.

İzi; “35 lisede örgütlendik”

İftar yemeğine gösterilen ilgi ve katılım dolayısıyla bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi ise lise teşkilatlanmalarından söz etti. İzi; “Şu anda Konya’da bulunan 42 lisenin 35’inde örgütlenmiş bulunmaktayız. İnşallah önümüzdeki yıl tamamında teşkilatlanmalarımızı tamamlayıp liseli kardeşlerimizle entegre olacağız. Sizler bizler için önemlisiniz. Her türlü görev ve sorumluluğu alıyorsunuz. Bu bağlamda hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA